Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ποδοσφαιρικά… του Μάρτη

Ποδοσφαιρικά… του Μάρτη

Φωτό αρχείου

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ 0-0

Σε ένα παιχνίδι που απογοήτευσε τους θεατές του, ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην ομάδα της ΛΑΥΡΑΣ Αργυρούπολης στο στάδιο Γαλατσίου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Καμμιά ομάδα δεν ικανοποίησε με το παιχνίδι της, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στις εστίες.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ 0-1

Σημαντική νίκη πήρε η Κορωνίδα εκτός έδρας, με τους τρεις βαθμούς να κρίνονται σημαντικοί στην προσπάθεια για παραμονή στη Β’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γαλατσίου επικράτησε με 1-0 του τοπικού και ουραγού ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, χάρη σε γκολ του Παπαδέλη στο 52′. Το παιχνιδι σημαδεύτηκε και από ένταση μεταξύ αθλητών σε μικροσύρραξη, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να δεχθούν κόκκινες μετά το τέλος οι  Θεοδωρόπουλος από τη ΚΟΡΩΝΙΔΑ και ο Ιακωβίδης από του γηπεδούχους. Στο φύλλο αγώνος έχουν επίσης σημειωθεί τα ονόματα των Τζεβελέκου από ΘΡΙΑΜΒΟ και Παπαδάκη από ΚΟΡΩΝΙΔΑ.

ΙΛΙΣΙΑ 2004 – ΠΑΤΗΣΙΑ 2-1

Στο ντέρμπι της κορυφής της Γ΄ Κατηγορίας – 2ος Όμιλος, οι γηπεδούχοι κέρδισαν το ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ με 2-1. Τα γκολ πέτυχαν για τους πρωτοπόρους πλέον, οι Δουλιόγλου με πέναλτι στο 26′ και ο Καψάλης στο 64′, ενώ για τα ΠΑΤΗΣΙΑ είχε ισοφαρίσει στο 40′ ο Kallay.  Τα ΠΑΤΗΣΙΑ είναι τώρα στη δεύτερη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ 3-2

Σημαντική νίκη και η ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που φιλοξένησε στο Άλσος Βέϊκου την ομάδα της Χαλκηδόνας. Τα γκολ πέτυχαν οι Κυριακόπουλος στο 30′ (0-1), Γεωργόπουλος στο 51′ (1-1), Μπούσουλας στο 58′ (2-1), Μαντζούφας στο 79′ με πέναλτι (3-1) και το σκορ έκλεισε στο 84′ ο Παλιούρας (3-2)!

Σχετικά άρθρα

Πάνω