Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ήττα-εκπληξη του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ήττα-εκπληξη του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

Σημαντική νίκη της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 0-1!

Δυσάρεστη έκπληξη για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ η ήττα του στο γήπεδο του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ από την ομάδα της ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ που κυνηγά τη παραμονή της στη κατηγορία. Ο ΠΑΣ έδειχνε να μην έχει συνέλθει από τη προηγούμενη ήττα του και δεν κατόρθωσε τελικά να αποφύγει μια νέα. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους το έκανε το Αποστολάκης στο 76′ με πέναλτι ενώ στο 82′ ο ΠΑΣ έχασε με αποβολή (δεύτερη κίτρινη) και τον Ευαγγέλου!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ 0-3!

koro3_15
Φωτό αρχείου

Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ πέτυχε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο του ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, επί του Γηπεδούχου ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με 3-0, μια νίκη-βαθιά ανάσα στο βαθμολογικό πίνακα, και ανέβηκε στη 12η θέση. Τα γκολ για τους “κόκκινους” του Γαλατσίου πέτυχαν ο Κόκκινος (13′, 70′) και ο Βιντζηλαίος 87′.

 

 

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1-3!

Ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ σε παιχνίδι εντός έδρας για τη 18η αγωνσιτική,  δέχθηκε και τα τρία γκολ πριν καλά-καλά “ζεσταθεί”, χαρίζοντας βαθμολογικές ανάσες στην φιλοξενούμενη ομάδα της Καλλιθέας. Τα γκολ, Ανδρεακένας στο 2′, Παπανικολάου στο 16′ και Μαρκατζίνος στο 23′ για τον ΦΟΙΝΙΚΑ, ενώ το γκολ της τιμής για τα ΠΑΤΗΣΙΑ ο Αρμάντο Κράσνικι στο 26′.

Σχετικά άρθρα

Πάνω