Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ασταμάτητος ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!!!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ασταμάτητος ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!!!

ΉΤΤΑ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ – ΝΙΚΗ ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!

pasgalatsi_labaroΑΘΗΝΑΪΔΑ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 1-4!

Σίφουνας ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ πέρασε και από την Αλεπότρυπα, κερδίζοντας την ΑΘΗΝΑΪΔΑ με 1-4, πετυχαίνοντας έτσι την 7η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ  ΈΠΣΑ – 4oς όμιλος.  Παρά το 1-0 που πέτυχε στο 28 ο Βαγγελής για τους γηπεδούχους, ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ αντέδρασε άμεσα και στο 31 ο Φίλιππας ισοφάρισε σε 1-1. Ο ΠΑΣ Γαλάτσι βγήκε στην επανάληψη φουριόζος να καθαρίσει το παιχνίδι και με τον Χαραλάμπους στο 48(πέναλτυ) και στο στο 77  έκανε το 1-3. Το σκορ έκλεισε ο Διαμαντίδης στο 87ο λεπτό γράφοντας το 1-4, μέσα σε πολλά χειροκροτήματα και μπράβο από τους φιλάθλους του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Δεκάδες οι  φίλαθλοι του Γαλατσίου (παρούσα φυσικά και η Θύρα 8), που βρέθηκαν στην Αλεπότρυπα, παρά το πρωϊνό της ώρας για τον Αγώνα και της ταυτόχρονης διεξαγωγής του Γύρου Γαλατσίου 2014.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ 4-1!

Την ήττα γνώρισε η ΚΟΡΩΝΙΔΑ στο γήπεδο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ από τη ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ με 4-1, υποχωρώντας στην 7η θέση τ ης βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β ‘ΕΣΚΑ.

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 1-0!

Νίκη του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ στο γήπεδο του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, με γκολ του Αρμάντο Κρασνίκι στο 41, απέναντι στον Ολυμπιακό Κυψέλης για τον 1ο όμιλο της Γ ΈΣΚΑ.

Σχετικά άρθρα

Πάνω