Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Εξάσφαιρος ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Εξάσφαιρος ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 0-6!!!

pasgalatsi_labaroΠως να αντιδράσει γηπεδούχος ομάδα όταν με τη σέντρα και μόλις στο 3ο δευτερόλεπτο δέχεται γκολ με σουτ από το κέντρο; Ο Μπέρμπεκ  του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ με εκπληκτική σουτ-φωτοβολίδα άνοιξε το σκορ από τα…αποδυτήρια 0-1. Μέσα στη θολούρα της αρχής οι γηπεδούχοι δέχονται και δεύτερο γκολ στο 8ο λεπτό από τον  Καραμανίδη με δυνατό σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής.

Προσπάθεια αντίδρασης των γηπεδούχων και στο 30′ κέρδισαν πέναλτυ το οποίο απέκρουσε εκπληκτικά ο Φραγκουλόπουλος. Στο 43′, ο Συγγελάκης με δυνατό σουτ από φάουλ, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ μπήκε με πολύ δύναμη και χωρίς πολλά πολλά στο 53′ και στο 62′ ο Χαραλάμπους έκανε το σκορ 0-4. Δύο ακόμη εντυπωσιακά γκολ για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ πέτυχαν ο Φίλιππας στο 78′ και ο Τσαλιαγκός στο 84′, διαμορφώνοντας το τελικό 0-6!!!

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ είναι αήττητος στη κορυφή του ομίλου του, με επίθεση φωτιά 16 γκόλ, ενώ έχει δεχτεί 2. Κάτι πολύ καλό φαίνεται να γίνεται στον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ φέτος, και ελπίζουμε σε πολλές καλές εκπλήξεις!!!

Η σύνθεση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Πάρις Βάλβης): Φραγκουλόπουλος, Μπίλο (66′ Βαμβακάρης), Βασιλάκης (70′ Παπαδόπουλος), Αμιράλης, Καραμανίδης, Συγγελάκης, Μπέρμπεκ, Κουλούρης (53′ Χαφούς), Φίλιππας, Τσαλιαγκός, Χαραλάμπους.

Σχετικά άρθρα

Πάνω