Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ισοπαλία στο 94ο λεπτό!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ισοπαλία στο 94ο λεπτό!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1-1!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχθηκε ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ την ισοφάριση σπό τον ΚΡΟΝΟ στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής που έγινε το Σάββατο 24/10 στο γήπεδο του Άλσους Βέϊκου.

pas_kronosΗ ομάδα του Γαλατσίου άνοιξε το σκορ στο 46 με τον Τασσόπουλο, και ένω όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε τη νίκη, ένα επιπόλαιο φάουλ στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν η φάση που εκμεταλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και πέτυχαν την ισοφάριση με τον Τομαρά που είχε μπεί στο παινχίδι αλλαγή στο 85.

Η ομάδα του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ μετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα Β ΕΠΣΑ 2ο όμιλο, βρισκόμενη στην 6η θέση, έχοντας 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ 1-0

Δεν τα κατάφερε η ΚΟΡΩΝΙΔΑ στον αγώνα με την ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ εκτός έδρας και ηττήθηκε με 1-0, με γκολ του Πατρινού στο 25, ενώ έχασε και τον Παναγιώτου στο 42 με αποβολή. Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα και για τον Τσικριτέα της Αλσούπολης στο 78.

Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ μετά τ η 5η αγωνσιτική του Β ΕΠΣΑ 3ο όμιλο, βρίσκεται στη  14η θέση με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-1

Αήττητα παραμένουν τα ΠΑΤΗΣΙΑ στο 4ο όμιλο της Γ ΕΠΣΑ, αφού μετά τ ις 4 πρώτες αγωνιστικές έχουν 1 νίκη και 3 ισοπαλίες. Η ομάδα του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ παραχώρησε τη τρίτη ισοπαλία της ατην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ χθές με 1-1, αφού το γκόλ του Αρμάντο Κρασνίκι στο 22 ισοφαρίσθηκε στο 82 από το γκόλ του Λαμπρόπουλου της Αναγέννησης.

Σχετικά άρθρα

Πάνω