Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Μεγάλη νίκη ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Μεγάλη νίκη ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΑΠΑΓΟΣ 2-0!

pas_galatsiΜεγάλης σημασίας νίκη για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ σήμερα στο γήπεδο του Γαλατσίου! Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΠΑΓΟ και τον…αέρα, κατάφερε να κερδίσει με 2-0, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 11ο λεπτό ο ξεμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι Χάρης Χαραλάμπους με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ με το πρώτο του γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα. Το 2-0 έγινε στο 36ο λεπτό από τον Γιώργο Παπαδάκη, που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος του Παπάγου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, για δύο από τις οποίες χρειάστηκε το τελέντο του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννη Φραγκουλόπουλου που με πολύ καλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Η σύνθεση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ με προπονητή τον Πάρι Βάλβη:

Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Ευαγγέλου (33′ Μπίλο), Κοσκινάς, Τασσόπουλος, Μανωλιάς, Παπαδάκης, Θεοδωρακάτος, Καλαμαράς (78′ Τσιαντής), Χαραλάμπους, Τσαλιαγκός (89′ Παπαδόπουλος Μιχ. στην πρώτη φετινή του συμμετοχή στην ανδρική ομάδα).

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ παραμένει αήττητος στο φετεινό πρωτάθλημα και ήδη φιγουράρει στη 3η θέση της βαθμολογίας.

Σχετικά άρθρα

Πάνω