Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Με νίκες ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ και ΚΟΡΩΝΙΔΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Με νίκες ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ και ΚΟΡΩΝΙΔΑ

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 1-6!

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ -ΚΟΡΩΝΙΔΑ 1-3: Μετά από ένα άκρπο πρώτο ημίχρονο στη Γλυφάδα, και με τρεις αλλαγές στο β’ ημίχρονο, η ΚΟΡΩΝΙΔΑ άνοιξε το σκορ στο 60 με τον Δόγανο, για να διπλασιάσει τα γκολ της στο 62 με τον Βελέντζα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 76 με πέναλτυ του Σμπυράκη, ενώ το σκορ έκλεισε για τη ΚΟΡΩΝΙΔΑ ο Καραμπέκος με πέναλτυ στο 89. Για την ΚΟΡΩΝΙΔΑ έπαιξαν οι: Μπόνης, Αναστασόπουλος, Καραμπέκος, Μαργέλος, Μπραβάκος, Βελέτζας, Κώττης, Ρόκος, Κοκόλης (58′ Κόκκινος) , Πάτσιος (58’ Δόγανος),  Φετάνης (51’ Ογκρένι).

socceraΚΟΨΑΧΕΙΛΑΣ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 0-1: Νέα νίκη, αυτή τη φορά στο ντέρμπι κορυφής και μάλιστα εκτός έδρας για τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ ΕΠΣΑ ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ. Το γκόλ πέτυχε ο Μιχάλης Μπέρμπεκ στο 55ο λεπτό. Σημειώνεται ότι το γκολ του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ήταν το πρώτο που δέχθηκε η ομάδα της ΚΟΨΑΧΕΙΛΑΣ στο φετεινό πρωτάθλημα. Για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ έπαιξαν: Φραγκουλόπουλος, Μπίλο, Βασιλάκης, Αμιράλης, Καραμανίδης, Συγγελάκης, Μπέρμπεκ, Φίλιππας (61΄Επταήμερος), Κουλούρης, Χαραλάμπους (85′ Χαφούς), Τσαλιαγκός (89′ Παπαδόπουλος).

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-6: Με το βαρύ 1-6 έχασε ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ στην έδρα του στο Γαλάτσι από τον πρωτοπόρο πλέον του ομίλου ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Το παιχνίδι ήταν ‘εργο για ενα ρόλο’ με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ότι θέλουν και την ομάδα του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ να μη μπορεί να αντιδράσει σε τίποτα.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω