Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκη μόνο για τα Πατήσια!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκη μόνο για τα Πατήσια!

Ήττα για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ και ΚΟΡΩΝΙΔΑ!

pas_xar1Μόνο ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ κατάφερε να πάρει τη νίκη την εδβομάδα που πέρασε και μάλιστα εκτός έδρας. Στο γήπεδο της Αλεπότρυπας κέρδισε τους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ με 4-2, μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η ομάδα του Τάκη Καραγκιοζόπουλου πήρε νωρίς το προβάδισμα με γκολ του Αρμάντο Κρασνίκι στο 13΄ενώ διπλασίασε ο Γιώργος Γιάννου στο 37΄.  Στο 60΄ο Ιορδάνης Τριανταφύλλου έκανε το 3-0.  Οι ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ που έμειναν με 10 παίκτες από το 61 με την αποβολή του Παπαδόπουλου, μείωσαν το σκορ σε 1-3 στο 73΄. Ο Γιάννου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4 για τα ΠΑΤΗΣΙΑ στο 87΄ενω με το γκόλ στο 90΄του Κουκουμάφστη έληξε ο αγώνας με το τελικό 2-4 υπέρ του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ δεν τα κατάφερε στην έδρα του απέναντι στη ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και έχασε με 0-2, πράγμα που τον βάζει σε περιπέτειες. Τα γκολ της συνάντησης πέτυχαν οι Βαρβέρης και Καγιώργης. Την επόμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ το παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου και για τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού.

Τέλος η ΚΟΡΩΝΙΔΑ έχασε στο Γαλάτσι, στο ντέρμπυ κορυφής από τον ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ με σκορ 1-2 και ταυτόχρονα έχασε και τη πρώτη θέση στη βαθμολογία. Παραμένει όμως στη δεύτερη θέση, που είναι θέση ανόδου. Για την ΚΟΡΩΝΙΔΑ σκόραρε ο Κυριάκος Μπραβάκος που μείωσε το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ τα γκόλ του ΦΩΣΑΤΗΡΑ πέτυχαν οι Χατχηστεφάνου στο 13΄ και Ρουμελιώτης στο 73΄.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω