Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκη στο τοπικό ντέρμπι ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκη στο τοπικό ντέρμπι ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 4-2!

Στο τοπικό ντέρμπι στου 4ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ πήρε το προβάδισμα στο παιχνίδι με ένα γρήγορο γκολ του Αρμάντο Κρασνίκι στο 2′ του αγώνα  με τον ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΥΨΕΛΗΣ στο γήπεδο του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, και έδειξε από νωρίς ποιός είναι το αφεντικό του αγώνα.

gsp_ath1
Ο Κρασνίκι σε παλαιότερο αγώνα!

Με το σκορ αυτό τελείωσε το 1ο ημίχρονο, αλλά αμέσως μετά στην επανάληψη, ο SAUCA DENIS-MIHAI διπλασίασε το σκορ στο 47΄και ο Κρασνίκι έκανε το 3-0 στο 50′ τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ πάλεψε για την ανατροπή, κατάφερε να μειώσει στο 81′ με τον ΣΑΙΜΙΡ, αλλά ο Κρασνίκι απάντησε στο 82′ με το τρίτο προσωπικό του γκολ για το 4-1. Το σκορ έκλεισε στο 88′ με γκολ του ΣΑΙΜΙΡ και πάλι για το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: Κορρές Ε., Καλλίτσης, Σερίφης (35′ Μάρης) , Κορρές Π., Κυρμιτζόγλου, Μαρτέκας, Mihai (57′ Βαρδακαστάνης), Τετριμίδας, Μπαμπάνης (75′ Καραγκιοζόπουλος), Κιαπέκος, Κρασνίκι.

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Βιντζηλαίος, Τσακαλίδης, Τσιτσόπουλος, Κοσμίδης (6′ Σπαθιάς), Σλεποκούροβ, Ζησόπουλος, Τελάϊ., Κοντόφρυος (53′ Συριανός), Σάμμα, Ρηγόπουλος(32 Σινομάτι), Σαϊμίρ.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω