Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΚΟΡΩΝΙΔΑ!!!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΚΟΡΩΝΙΔΑ!!!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για τις ΥΠΟΔΟΜΕΣ.

Από το ΔΣ της Κορωνίδας πήραμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Koronida

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γαλάτσι, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Α.Ο. Κορωνίδα Γαλατσίου έκλεισε με μεγάλη επιτυχία την μεταγραφική περίοδο με πολύ σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας του.

Ακόμα μια φορά έγινε «στόχος» μεγάλων ομάδων όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς συνεχίζοντας την πολύ καλή συνεργασία, που έχουν οι δύο σύλλογοι, των τελευταίων ετών, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, παρά τις αντιξοότητες των καιρών.  Η Κορωνίδα Γαλατσίου εξακολουθεί να  συμβάλει σημαντικά στην αθλητική παιδεία και στην άθληση των νέων της περιοχής μας.

Είμαστε λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση, των:
Βελέντζα Χρήστου και Ιάσωνα Γλυνού από τις Ακαδημίες του  Ολυμπιακού  Πειραιώς.  Ακόμα έδωσε τους Βαλερά Άγγελο στον Ολυμπιακό Κυψέλης και τον Καπέλη Γιάννη στον Πήγασο Πατησίων.

Στους νεοαποκτηθείς παίχτες του συλλόγου ανήκουν οι Μπόνης Λευτέρης από τους Κ20 του Απόλλωνα Αθηνών, Γεωργουλόπουλο Αθανάσιο (ελεύθερος), Ακτύπης, Κοτσίκος και Κορπίδης από τον ΠΑΣ Γαλάτσι, ενώ προωθήθηκαν από το τμήμα νέων στο αντρών οι ταλαντούχοι Μάντζιος Αχιλλέας, Φακίνος Αθανάσιος, Καλίτσης, Δαλάκας, Αντωνακάκης, Χριστόπουλος και Μυλωνάς.

Παράλληλα επανήλθαν στον σύλλογο οι Παναγιώτου Αχιλλέας από τον ΠΑΣ Γαλάτσι και ο Παναγιώτου Αθανάσιος από τα Τρίκαλα καθώς τελείωσε της σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ. Επίσης στο δυναμικό της ομάδας ενσωματώθηκε και ο Αντωνόπουλος Δημήτρης αφού ξεπέρασε τον περσινό του τραυματισμό.

Η αθλητική χρονιά άρχισε με την προετοιμασία της Αντρικής στις 19/8/2013 με ένα αρκετά μεγάλο αριθμό παιχτών, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους κ.  Παναγιώτη Ζώτα και του βοηθού του  κ. Σταύρου Ζαζάνη ο οποίος είναι και προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου.

Για το Δ. Σ

Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γεν.Γραμματέας

Αγγελής Κων/νος                                                                          Χατζόπουλος Κων/νος

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω