Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΣ παντώς καιρού…και έδρας!!!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΣ παντώς καιρού…και έδρας!!!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 0-6!!!

pasgal2014Με τη 10η συνεχόμενη νίκη του γύρισε ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ από την εκδρομή του στο Αιγάλεω, όπου αντιμετώπισε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ 2006 (πρώην ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ). Συνεχίζοντας τις εκπληκτικές εμφανίσεις του ανεξάρτητα ποιόν έχει αντίπαλο και σε ποιά έδρα παίζει, η ομάδα του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, κέρδισε το παιχνίδι με το ευρύ 6-0.

Με έναν 16χρονο, τον Μιχάλη Παπαδόπουλο, να πετυχαίνει 3 γκολ, στο 4ο, 35ο, και 58ο λεπτό, και με ένα σύνολο που δεν επέτρεψε σε κανένα να αμφισβητήσει ποιός είναι το αφεντικό του αγώνα, ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ πανηγύρισε το θρίαμβο του που τον συμπλήρωσαν με τα άλλα τρία γκολ ο Μπέρμπεκ στο 13ο λεπτό, ο Χαραλάμπους στο 50ο  (πέναλτυ) και ο Συγγελάκης στο 64ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ έπαιξε με  τους:

Νίκελ, Μπίλο, Βασιλάκη (60′ Μπαντούνα), Αμιράλη, Καραμανίδη, Συγγελάκη (62′ Νιάρο – πρώτη φετεινή του εμφάνιση), Μπέρμπεκ, Κουλούρη, Παπαδόπουλο, Χαραλάμπους, Φίλιππα (62′ Χαλιάσος – πρώτη του συμμετοχή στην ανδρική ομάδα).

Το GALATSIPSORTS εύχεται στους Αθλητές, Προπονητές, Διοίκηση και φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ την ίδια πετυχημένη πορεία και στο 2015!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω