Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Χάνεις ευκαιρίες…χάνεις το παιχνίδι!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Χάνεις ευκαιρίες…χάνεις το παιχνίδι!

Πρώτη ήττα του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

pas_galatsi14_15Στην 22η στροφή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ πλήρωσε με τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου αφού έχασε στο γήπεδο του από τον 11ο της βαθμολογίας ΤΟΛΜΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με 3-2 και μάλιστα δεχόμενος δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι που από την αρχή του αγώνος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ισοφάρισε στο 26ο λεπτό, το γκολ που είχε δεχτεί νωρίς στο 19ο λεπτό από τον Ζαβιτσάνο (0-1), όταν ο  Μιχαήλ Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Το 2-1 πέτυχε ο Χάρης Χαραλάμπους στο 38ο με το προσωπικό του 20ο γκολ στο πρωτάθλημα.

Και ενώ ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, και έχοντας όλη τη προσοχή του στην επίθεση, οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο 77′ και στο 80′ από τους Κωνσταντόπουλο και Σπυρή αντίστοιχα, πήραν μία ανέλπιστη και μεγάλη νίκη με ανατροπή εκτός έδρας!!!

Παρά την ήττα της, η ομάδα του Γαλατσίου  παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με διαφορά 6 βαθμών από τον δεύτερο, 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και μόνο με καθαρές αυτοκτονικές τάσεις, μπορεί να χάσει τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Σχετικά άρθρα

Πάνω