Είστε εδώ
Αρχική > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Πολιτικο-κοινωνικό κουίζ!!!

Πολιτικο-κοινωνικό κουίζ!!!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ – ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!

Ένας – ένας οι υποψήφιοι δήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανακοινώνουν με κάθε τρόπο την απόφασή τους να “εκτεθούν” στην εκλογική διαδικασία των επόμενων – της ανοίξεως – εκλογών για τη τοπική αυτοδιοίκηση.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διοικήσει και πως θα εφαρμόσει το πρόγραμμά του ο νέος δήμαρχος της πόλης, μια και η απλή αναλογική θα ανακατέψει πολύ τη τράπουλα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και για να υπάρξει “διοίκηση”, μάλλον θα υπάρξουν και πολλές συμμαχίες! Και επειδή συμμαχίες χωρίς ανταλλάγματα δεν γίνονται, έχει να πέσει πολύ γέλιο.

Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν “ανακοινώσεις”, “συνεντεύξεις” και “μελέτες” στα ηλεκτρονικά media που προσπαθούν να κτίσουν προφιλ νικητών και πετυχημένων πολιτικών, ενώ ακόμη δεν έχει φανεί τίποτα “γκρίζο” για κανέναν υποψήφιο.

Εμείς εδώ, στο ταπεινό μας χόμπυ, επειδή τυχαίνει να ακούμε πολλά, και να μαθαίνουμε, από πρώτες πηγές, ακόμα περισσότερα, αποφασίσαμε να σας κρατάμε συντροφιά μέχρι τις εκλογές με κάποια “πολιτικο-κοινωνικά κουίζ”, που στόχο έχουν εκτός από το γέλιο, να αποθαρρύνουν και μερικούς έξυπνους υποψήφιους από το να νομίζουν ότι τρώμε όλοι μας κουτόχορτο.

Είναι σαφής η θέση μας ότι αν είχαμε πραγματικές αποδείξεις, (αποδεκτών σε δικαστήρια), ατασθαλιών υποψηφίων πολιτικών του Δήμου μας, είτε παλαιών είτε νέων είτε “wanna be” τέτοιων θα τις δημοσιεύαμε απλά και μόνο για να μη νομίζουν όλοι οι υποψήφιοι ότι ζούμε σε άλλο πλανήτη.

Είναι επίσης σαφές, ότι σε κάθε περίπτωση που λάβουμε οποιαδήποτε υπεύθυνη και ενυπόγραφη καταγγελία από πολίτη του Δήμου μας, σημερινού ή πρώην, επίσης θα την δημοσιεύσουμε.

Η θέση μας επίσης είναι σαφέστατα αντιπολιτευτική προς όλους!

Εξάλλου εκ των έργων κρινόμαστε όλοι μας από όλους!

Εις το επανιδείν!

Σχετικά άρθρα

Πάνω