Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πως πάει εκεί στον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ?

Πως πάει εκεί στον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ?

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ από τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Πάει καιρός που δεν υπάρχει κανένα επίσημο νέο από τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Μετά τις εκλογές και τη νέα διοίκηση της 4η Ιουλίου 2021, ούτε στο επίσημο site του συλλόγου υπάρχει κάποια ανακοίνωση, ούτε στη σελίδα του Facebook. Μερικές αναρτήσεις για την έναρξη των Ακαδημιών στο Instagram είδαμε αλλά επίσημα από τη Διοίκηση του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ τίποτα!!!

Είναι και οι ανακοινώσεις του Δήμου Γαλατσίου για πλήρη ανακατασκευή του κλειστού του Άλσους Βέϊκου, που δε ξέρουμε πότε θα γίνει, αν θα παίζονται φέτος παιχνίδια για τα πρωταθλήματα μπάσκετ και βόλεϊ. Εξάλλου είναι γνωστό ότι η όποια αίθουσα του ΠΑΛΑΙ χρησιμοποιείται είναι μόνο για προπονήσεις και όχι για επίσημους αγώνες!

Φαίνεται, ότι τα ερωτήματα αυτά είναι και ερωτήματα των γονέων των αθλητών του Συλλόγου, οι οποίοι μας  κοινοποίησαν κάποιες “ανακοινώσεις” του Συλλόγου, σχετικά, πού έλαβαν μέσα από VIBER, και οι οποίες μάλλον δεν είναι αρκετά “επίσημες” για να αναρτηθούν επίσημα από το ΔΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ του Α.Ο Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι από Δευτέρα 30/8 θα ξεκινήσουν οι ανανεώσεις εγγραφής των αθλητών. Παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2102221407 και 6934465931 καθημερινά 17:30 έως 20:30, προκειμένου να συμπληρωθούν τα τμήματα και να εξυπηρετηθεί το περσινό πρόγραμμα προπονήσεων. Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών, θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα που ορίζει η Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σχετικά με τον αριθμό των αθλούμενων και τον χώρο διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων. Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι και φέτος, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι προπονήσεις θα διεξαχθούν σε χώρους τους οποίους θα μας διαθέσει ο Δήμος Γαλατσίου. Επιπλέον, σύμφωνα με δέσμευση του Δημάρχου, θα χρησιμοποιηθεί και το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ( μπαλόνι) στο χώρο του Παλαί.

Ανακοίνωση ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Την Δευτέρα 6/9, 13:00 θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με την Δημοτική Αρχή προκειμένου να καθοριστούν οι ώρες χρήσης του κλειστού γηπέδου στο Άλσος. Την ίδια ημέρα αναμένεται και η νέα ΚΥΑ σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτές οι δύο παράμετροι είναι απαραίτητες για την κατάρτιση του προγράμματος των προπονήσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση την Δευτέρα. Με εκτίμηση, Το ΔΣ του Α.Ο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

(οι επισημάνσεις με bolt, δικές μας).

Οι ανακοινώσεις αυτές, όπως θα διαπιστώσετε, δηλώνουν τον εναγγαλισμό του Συλλόγου με το Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλο, ο οποίος υπόσχεται και νέο γήπεδο μπάσκετ (μπαλλόνι) και θα ορίσει τις ώρες χρήσης του κλειστού του υπό Πλήρη Ανακατσκευή Κλειστού του Άλσους Βέϊκου. Αναρωτιέμαι, ποιός ο λόγος ύπαρξης του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού και της διοίκησης αυτού, αφού ο δήμαρχος το παίζει ΟΝΕ ΜΑΝ SΗΟW! Οι συνεργάτες του, σύμβουλοι και λοιποί συγγενείς, δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας πάνω τους?

Εμάς όλα αυτά μας φαίνονται κάτι παραπάνω από περίεργα. Κάθε απάντηση ή σχόλιο της Διοίκησης του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεκτή!

Παραμένουμε στη διάθεση των αθλητών και των γονέων της πόλης, αλλά και των διοικήσεων όλων των Συλλόγων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Πάνω