Είστε εδώ
Αρχική > ΑΠΟΨΕΙΣ > Ρεζίλι για ένα Φωτεινό Πίνακα.

Ρεζίλι για ένα Φωτεινό Πίνακα.

ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΜΠΛΩ, και πάλι, το ΔΑΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Στα σκοτάδια ο ηλεκτρονικός πίνακας στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου. Φωνάζει ο κόσμος, φωνάζουν οι Σύλλογοι, αλλά, στου “Κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα”.

Νέα επιστολή του Γιάννη Κατσώνη, αυτή τη φορά στον καθ’ ύλη αρμόδιο, πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.

ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Προς τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Γαλατσίου

ΚΟΙΝ: Δήμαρχο Γαλατσίου κο Γιώργο Μαρκόπουλο

Κύριε Πρόεδρε,
Στα πλαίσια των καθηκόντων σας για τα οποία εντέλλεσθε ως Πρόεδρος του συγκεκριμένου Οργανισμού, θα σας παρακαλούσα όταν συναντηθείτε έστω και τυχαία με την λέξη ευθύνη, να ασχοληθείτε και με τις ελλείψεις που χρονίζουν στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους, που πιστεύω ότι άπτονται των υποχρεώσεων σας όπως αυτές προκύπτουν από την ιδιότητά σας.
Κατόπιν τούτων πιστεύω ότι θα φροντίσετε να αποκατασταθεί η λειτουργία του φωτεινού πίνακα ( χρόνος – σκορ) που χρονίζει προ κορονοϊού. Και επιτέλους θα πάψετε να ζητάτε από τα φιλοξενούμενα αθλητικά σωματεία να αναλαμβάνουν τις πάσης φύσεως ελλείψεις ιδίοις εξόδοις. Γιατί είναι όνειδος για την Δημοτική Διοίκηση μια τέτοια απαίτηση.
Αυτά και αναμένω

Γιαννης Κατσώνης ( επί 36 χρόνια φροντίζων την ακεραιότητα και την λειτουργική επάρκεια του κλειστού στο Άλσος – πρώην πλέον).

Ο Δήμος Γαλατσίου ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να διορθώσει το πρόβλημα! Όταν ΘΕΛΕΙ αναθέτει απευθείας δουλειές σε κολλητούς και σε κολλητούς των κολλητών!

Και για να μήν έχει δικαιολογία, το GalatsiSports έψαξε και βρήκε πληροφορίες, τις χαρίζουμε σε όποιον από το Δήμο Γαλατσίου ξέρει να διαβάζει…

1. Ο Ηλεκτρονικός Πίνακας του ΔΑΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν λειτουργεί, κάτι του λείπει, θέλει επισκευή, και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, από την Εταιρεία TANCO.

2. Η εταιρεία TANCO είναι σε εκκαθάριση από το 2014, άρα μάλλον τέρμα και η υποστήριξη των προϊόντων.

3.  Η εταιρεία MEVACO έχει αγοράσει τη τεχνογνωσία από τη TANCO, επομένως μπορεί να προσφέρει και υπηρεσίες υποστήριξης. Το σχετικό link:

https://www.mevaco.gr/el/tmimata-exoplismos/ilektrikoi-pinakes.html

Είναι στο χέρι του Δήμου Γαλατσίου να λύσει το πρόβλημα! Δικαιολογίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ούτε η πιθανή ανακατασκευή του κλειστού μέσα από το πρόγραμμα Τρίτση μπορεί να δικαιολογήσει τη παντελή εγκατάλειψη του Κλειστού στο Άλσος Βέϊκου.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω