Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > “ΣΙΔΕΡΕΙΑ 2015” στο Αλσος Βέϊκου

“ΣΙΔΕΡΕΙΑ 2015” στο Αλσος Βέϊκου

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά έγιναν στο άλσος Βεϊκου αγώνες στίβου για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Γαλατσίου, στη μνήμη του γυμναστή Παναγιώτη Σιδέρη, τα «ΣΙΔΕΡΕΙΑ 2015», με σκοπό την ανάδειξη του ήθους, της ευγενούς άμιλλας και άλλων πολλών υψηλών αξιών που πρέσβευε ο ίδιος μέχρι την τελευταία του στιγμή.
sidereia15a
Στη διοργάνωση συμμετείχαν μαθητές, γυμναστές, σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα και οι υπεύθυνοι του Δήμου Γαλατσίου που προσέφεραν τον καλύτερό τους εαυτό, για την επιτυχία της.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα δώρισαν αναμνηστική πλακέτα στη χήρα του εκλιπόντος. Στα “ΣΙΔΕΡΕΙΑ 2015” παραβρέθηκε η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ανδριανή Βούξινου, διευθυντές των σχολείων, γονείς και συγγενείς των μαθητών.sidereia15
Αξιέπαινη ήταν η προσφορά του ιατρού Μιχάλη Κορρέ, ο οποίος στήριξε το θεσμό για άλλη μια φορά και προσέφερε εθελοντικά τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του.
Ευχή όλων ο θεσμός αυτός να δώσει το έναυσμα ώστε οι παραπάνω αξίες να μεταλαμπαδευτούν σε όλα τα παιδιά του κόσμου για ένα καλύτερο αύριο.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω