Είστε εδώ
Αρχική > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Σφυροκόπημα στο Δήμαρχο!

Σφυροκόπημα στο Δήμαρχο!

Από Αντιπολίτευση και Πολίτες του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Στη εκπομπή της Δευτέρας 8/11/2021 “ΠΟΛΙΤΕΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”, με θέμα Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ” παρακολουθήσαμε ένα συνεχές σφυροκόπημα στο Δήμαρχο Γαλατσίου, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει αντίλογος μια και ο κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, για άλλη μια φορά ΔΕΝ παρουσιάστηκε ούτε έστειλε την υπεύθυνη αντιδήμαρχό του.

Παρόντες με ζωντανές συνδέσεις εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, ο κ. Χαραλαμπίδης  της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, η κα Σαπουνά της ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ο κ. Παναγιώτου της “ΓΑΛΑΤΣΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ”, και ο επιχειρηματίας κ. Γ. ΜΑΡΟΥΛΗΣ, ενώ πολίτες του Γαλατσίου τροφοδοτούσαν την εκπομπή με στοιχεία και ερωτήσεις.

Απείχαν από τη συζήτηση, δυστυχώς, ο κ. Ζώμπος της  παράταξης “Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ! ” που δεν απάντησε στη πρόσκληση, όπως και η κα Ζέρβα-Γκιουρτζιάν της “ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”, δικαιολογημένα η δεύτερη όπως ειπώθηκε.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στην εκπομπή διάρκειας δύο ωρών ήταν πολλά γύρω από το βασικό θέμα της ΕΛΛΕΙΨΗΣ καθαριότητας πλέον στο Γαλάτσι:

Ο σκουπιδότοπος του λόφου Κόκκου, το παράνομο πάρκινγκ των απορριμματοφόρων στην ίδια δασική έκταση, ο σκουπιδότοπος της ΛΑΤΟ, και η παντελής ουσιαστικά έλλειψη ανακύκλωσης, ήταν τα βασικά θέματα που αναλύθηκαν, προτάσεις διατυπώθηκαν, αλλά δυστυχώς απαντήσεις από επίσημα χείλη διοικητικών του Δήμου δεν υπήρξαν!

 

 

 

 

Πολλές οι φωτογραφίες από τη κ. Σαπουνά που η παράταξή της έκανε αυτοψία στο χώρο, δείτε τις ΕΔΩ

Ο Δήμος “καταστρέφει” ένα δάσος την ίδια στιγμή που διαφημίζει τη δενδροφύτευση στο περιβάλλοντα χώρο του ΠΑΛΑΙ…

Το υπερβάλλον κόστος στη διαχείριση των σκουπιδιών που με αριθμούς απέδειξε ο κ. Παναγιώτου, ότι επωμίζονται οι πολίτες του Γαλατσίου.

Οι δύο απευθείας αναθέσεις για το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, συνόλου περίπου 50.000EURO, και μάλιστα σε εταιρεία ζευγαριού κατοίκων Γαλατσίου που συστάθηκε μόλις το Μάρτη του 2021(στοιχεία έχει το GalatsiSports)!!!

Η απευθείας ανάθεση για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, ενώ τμήματα δρόμων του Δήμου είναι στα σκοτάδια γιατί υπάρχουν καμένες λάμπες. Αναθέσεις που απαξιούν τις ίδιες τις υπηρεσίες του Δήμου Γαλατσίου.

Το θέμα του παράνομου κτίσματος (το εκκλησάκι) εντός του Άλσους Βέικου, που όπως πολύ σωστά ο κ. Μαρούλης επισήμανε ότι πρακτικά δηλώνει μια πρακτική, μια κουλτούρα διοίκησης, που πιθανά θα δούμε και σε άλλες ενέργειες του Δημάρχου.

Τα ερωτήματα πάντως παραμένουν αναπάντητα, και ίσως κάποτε απαντηθούν, όταν δεήσει ο κύριος Δήμαρχος, να ασχοληθεί με αυτά.

Αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε δύο ώρες και να δείτε όλη την εκπομπή “ΠΟΛΙΤΕΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” στο σύνδεσμο https://youtube.com/watch?v=WxFviy-RXPs&feature=share

Θα παρακολουθούμε από κοντά, και θα επανέλθουμε…!

Σχετικά άρθρα

Πάνω