Είστε εδώ
Αρχική > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Το… ατελείωτο έργο ανάπλασης της Λ. Βεϊκου

Το… ατελείωτο έργο ανάπλασης της Λ. Βεϊκου

Ολημερίς το χτίζανε…

Το Γαλάτσι μπορεί να μην έχει γεφύρι (της Άρτας) , έχει όμως “ανάπλαση” Λ. Βεϊκου!

Μετά από ενάμιση χρόνο, το έργο την αναγκαιότητα του οποίου σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε, ακόμη δεν έχει τελειώσει!!! 

Και οι οδηγοί της Λ. Βεϊκου, λόγω των τριπλοπαρκαρισμάτων και του μποτιλιαρίσματος έχουν όλο το χρόνο να το… θαυμάσουν!!!

Το Δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!“, που λάβμε στο e-mail του GalatsiSports, είναι απόλυτα διαφωτιστικό:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολημερίς το χτίζανε…

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου της 13ης  Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Γαλατσίου έφερε προς ψήφιση για 3η συνεχόμενη φορά παράταση του έργου Ανάπλασης της Λ. Βεϊκου. Ένα έργο το οποίο, όπως ανέφερε ο κ. Ζώμπος επικεφαλής της παράταξης “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”, έπρεπε να έχει παραδοθεί στους δημότες από τον Ιανουάριο του 2020.

Σήμερα 10 μήνες μετά έχει φτάσει στη μέση του. Και συνέχισε θέτοντας τα ερωτήματα «Γιατί η Βεΐκου εδώ και τόσους μήνες είναι ένα ατελείωτο εργοτάξιο; Γιατί δεν αλλάζουμε τον συγκεκριμένο εργολάβο; Γιατί στις προηγούμενες παρατάσεις που μόνο εσείς ψηφίσατε, δεν υπήρξαν ποινικες ρήτρες;»

Να σημειωθεί ότι η απάντηση του Δημάρχου, χωρίς να καταγραφεί στα πρακτικά, ήταν πως «μεσολάβησε» ώστε ο εργολάβος να πληρωθεί από άλλους Δήμους, μήπως και τελικά αποπερατώσει το έργο στο Γαλάτσι. Στο τελος της τοποθέτησης του κατέληξε στο συμπέρασμα πως η νομοθεσία λειτουργεί υπέρ των εργολάβων και τελικά είμαστε όμηροι αυτών.

“Πραγματικοί όμηροι είναι οι κάτοικοι της πόλης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι της Διοίκησης που ψήφισαν ακομα μια παράταση” επεσήμανε ο κ. Ζώμπος.

22 μήνες μετά την έναρξη του έργου, ποιος πραγματικά πιστεύει πως με μία ακόμα παράταση 2 μηνών μπορεί να ολοκληρωθεί το “γεφύρι της Άρτας “της Λεωφόρου Βεΐκου.

 Για την παράταξη “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”

Κώστας Ζώμπος

Ασπασία Παναγιωτακοπούλου
Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα
Γεωργία Κιτσίνη
Χριστίνα Μπούρα
Πέτρος Μαγκανάρης
 

Σχετικά άρθρα

Πάνω