Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το Γαλάτσι στους στίβους!

Το Γαλάτσι στους στίβους!

Φωτό από FB του “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ”

Σημαντικά δραστήριος δείχνει ο σύλλογος του Στίβου ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ”.

Συμμετέχοντας σχεδόν σε κάθε διοργάνωση τους ΣΕΓΑΣ εντός Αττικής ή και εκτός αυτής, οι άνθρωποι του Συλλόγου δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για να προσφέρουν τη χαρά του Αθλητισμού σε αγόρια και κορίτσια που αγαπούν το “ευ αγωνίζεσθε” των ατομικών αγωνισμάτων του στίβου.

Ανιχνεύουμε ειδησούλες από τα social media του ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ:

“Αγωνιστική δράση με συμμετοχή στην προπονητική ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά, για τις κατηγορίες Κ14 & Κ16.
Συμμετείχαν στα 80μ Κ16 Γιαννοπουλος Ελ. Καμπερης Εμ. Κωνσταντινιδης Γρ. Μπερτσατος Αν. Γροσιανη Αν, και Παπασπυροπουλου Χρ. , στη σφαιροβολία Κ14 Μπαρλας Κων, στο άλμα σε μήκος Κ14 Νιαρης Κων. & Θεοδοροπουλου Μελ. και στα
60μ Κ14 Σιατου Γ. & Σπυριδη Μελ.”
 
Ένα εκατοστό πίσω από το όριο πρόκρισης στο παγκόσμιο στίβου Κ20 στη Λίμα του Περού, η επίδοση (14,49) της αθλήτριας μας στη σφαιροβολία Χιουτακακου Ηλέκτρας με την οποία κατέκτησε τη 1η θέση στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 
“Σημαντικό αθλητικό γεγονός κάθε χρόνο για το στίβο η διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, που έγινε και φέτος στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιες” στην πηγή Τρικάλων. Συμμετείχαν αθλητές -τριες της αντοχής από συλλόγους όλης της χώρας.Ο σύλλογος μας συμμετείχε συνολικά με 12 αθλητές -τριες σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες...”
 
Συμμετοχή στην ημερίδα τύπου bruno zauli για τις κατηγορίες Κ12 & Κ14 που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος “Ολυμπιάδα” Κηφισιάς EOKA . Στον αγώνα συμμετείχαν ως δύο αθλητές -τριες ανά αγώνισμα από κάθε σύλλογο σε συνολικά επτά αγωνίσματα (Κ12) και οκτώ αγωνίσματα (Κ14) …”

 

Αξίζει να στηριχτεί αυτή η προσπάθεια του αγνού αθλητισμού, που είναι πέρα και μακριά από μερικά “ερασιτεχνικά” ομαδικά αθλήματα των παράνομων στοιχημάτων που ταλανίζουν τη περιοχή μας.

Ο  Γυμναστικός Σύλλογος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ” ιδρύθηκε το 2015  στο Γαλάτσι. Έγινε επίσημα μέλος του  Σ.Ε.Γ.Α.Σ με  Αρ. Μητρώου 2130, τον  Μάρτιο του 2016.  Ασχολείται δε αποκλειστικά, με το άθλημα του  ΣΤΙΒΟΥ.

Λειτουργούν τμήματα Ακαδημιών (5-8  ετών), Πρoαγωνιστικά  & Αγωνιστικά για όλες τις  ηλικίες.  Όλα τα τμήματα συμμετέχουν σε αγώνες. Οι προπονήσεις γίνονται στον υπαίθριο χώρο του  Άλσους Βεϊκου, στο κλειστό  Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου και κυρίως στο Στάδιο Γαλατσίου.

Site : https://gsg-gymnasion.gr/
Instragram : https://www.instagram.com/g.s.galatsiou_gymnasion/  
Facebook: https://www.facebook.com/gsgymnasion   
E-mail :gsymnasion@hotmail.com  &  gsgalatsioygymnasion@gmail.com

Σχετικά άρθρα

Πάνω