Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ!

Στην ισόγεια αίθουσα του ΠΑΛΑΙ ανάμεσα στα δύο Προθερμαντήρια-προπονητήρια έγινε χθές βράδυ ιστορικής σημασίας συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

ΔΣ_Δ_ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ_17_12_2015Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μαρκόπουλος ενημέρωσε τα μέλη για τις μέχρι τώρα δράσεις του Δήμου σε σχέση με τη κατάληψη του ΠΑΛΑΙ από την προηγούμενη Κυριακή 13 Δεκέμβρη 2015, και την συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, όπου μαζί με τον Δήμαρχο Ν. ΙΩΝΙΑΣ κ. Γκότση, και την Αντιπεριφερειάρχη κα. Κυπριανίδου  και  παρά τις αρχικές αντιδράσεις του ΤΑΙΠΕΔ κατάφεραν, να πάρουν μια άτυπη προφορική άδεια για την χρήση του χώρου έως ότου παρουσιάσουν μια οικονομικο-τεχνική μελέτη για το τρόπο και κόστος χρήσης του ΠΑΛΑΙ από το Δ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και όμορους Δήμους. Το κόστος της μελέτης αυτής δέχθηκε ήδη να το καταβάλει η Περιφέρεια Αττικής.

Στις τοποθετήσεις τους οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων στο ΔΣ του Δήμου, ουσιαστικά συμφώνησαν με πολύ μικρές αποκλίσεις στο στόχο της αξιοποίησης ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ΠΑΛΑΙ από το Δήμο Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας, 5ου Διαμερίσματος Δ. Αθηναίων και την απόδοση αυτού ως κέντρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ για όλους τους Συλλόγους, Φορείς και κατοίκους της περιοχής μας.

Το Galatsisports, θέλοντας να βάλει ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή τη προσπάθεια, και για να μπορέσουν όλοι οι δημότες να αντιληφθούν το μέγεθος του εγχειρήματος, ανταποκρινόμενο και στις προσκλήσεις του δημάρχου κ. Μαρκόπουλου, πήγε στο ΠΑΛΑΙ αρκετές φορές, μέτρησε τους διαθέσιμους αθλητικούς χώρους – τα 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ – και με την εμπειρία που διαθέτει στο χώρο, σας παρουσιάζει τρείς πιθανές διευθετήσεις των προπονητηρίων για χρήση από τους αθλητικούς Συλλόγους.

palai_drawing1 palai_drawing2 palai_drawing3

Πατήστε στα σχέδια για μεγέθυνση.

Σημειώστε ότι οι διαστάσεις που φαίνονται στα σχέδια αντιπροσωπεύουν τις καθαρές εσωτερικές χρηστικές διαστάσεις, ενώ οι διαστάσεις των σχεδιών των γηπέδων είναι οι επίσημες διαστάσεις από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες. Είναι φανερό ότι η χωρητικότητα των 2 προπονητηρίων είναι απόλυτα ικανοποιητική για όλα τα σπορ εσωτερικού χώρου.

Είμαστε στη διάθεση του Δήμου ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για κάθε σχετική συνεισφορά!

Σχετικά άρθρα

Πάνω