Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Χρυσό 3ποντο η ΚΟΡΩ!

Χρυσό 3ποντο η ΚΟΡΩ!

φωτό αρχείου

 

ΒΥΡΩΝ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ 0-1

Τέσσερις στροφές πριν το τερματισμό, η ΚΟΡΩΝΙΔΑ φαίνεται να εξασφαλίζει τη παραμονή της στη κατηγορία, πετυχαίνοντας μια χρυσή νίκη εκτός έδρας, απέναντι στο ΒΥΡΩΝΑ που μάλλον πάει για τη Γ’  ΕΣΚΑ.

Η ομάδα του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 36ο λεπτό, όταν ο Κορρές με πλασέ σκόραρε για το 0-1, που παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων ήταν και το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ:

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Σουατζόγλου, Κορρές, Μπρούμας, Καράμπελας (15′ λ.τρ. Ντόγια), Κουτσουβέλης, Παπαδέλης, Καραγιαννάκης (89′ Καραγιάννης), Παπαδάκης (71′ Μαύρος), Κοτόβ (82′ λ.τρ. Ιακωβίδης), Τσελέντης (71′ Σκέμπι).

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΑΤΤΙΚΟΣ 0-2

Με ένα γρήγορα γκολ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό, με τον Ζευκιλή για το 0-1. Στη συνέχεια και με τον ΠΑΣ να κυνηγά την ισοφάριση,  ο Πουλέρι εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα, και έκανε το 0-2, σκορ ημιχρόνου. Παρά τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων για ανατροπή, η ομάδα του ΑΤΤΙΚΟΥ έφυγε με το τρίποντο της νίκης και εδραιώθηκε στη κορυφή της βαθμολογίας.

Η σύνθεση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ:

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Π. Μπατζελής, Νταβαρίνος, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (86′ Ντρογγούλης), Μπαϊράμι (46′ Νάτσινας), Κ. Μπατζελής (46′ Γράβας), Γεωργαντώνης, Τσεπάς (75′ Παλάσκας)

Βαθμολογία Περιόδου 2023-2024 Β΄ Κατηγορία 3ος Όμιλος

Σχετικά άρθρα

Πάνω