Είστε εδώ
Αρχική > ΑΠΟΨΕΙΣ > Μια ντουζίνα χρόνια GalatsiSports!

Μια ντουζίνα χρόνια GalatsiSports!

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 12ΕΤΙΑΣ!

Τον Ιανουάριο του 2020 κλείνουμε ως GalatsiSports 12 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο.

Δώδεκα χρόνια με συνεχείς αναρτήσεις για θέματα Αθλητισμού αλλά και λίγο Πολιτισμικού και Κοινωνικού περιεχομένου, που αφορούν στη περιοχή του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και όχι μόνο.

Κάναμε φίλους, θέλουμε να ελπίζουμε, αλλά κάναμε και εχθρούς, και το δεύτερο είναι σίγουρο…!

Επειδή ποτέ δεν δεχθήκαμε να γράφουμε “καθ’ υποβολήν”, αλλά μόνο την αλήθεια όπως την ανιχνεύαμε με τα ίδια μας τα μάτια και τα αυτιά. Και πάντα με στοιχεία. Και όταν δημοσιεύαμε απόψεις τρίτων, αυτές ήταν πάντα ενυπόγραφες.

Δεν δεχθήκαμε να δημοσιεύσουμε υβριστικά κείμενα. Δεν δημοσιεύσαμε ποτέ κείμενα προσωπικά είτε υπέρ είτε κατά ημών.

Δεν είχαμε απολύτως κανένα υλικό όφελος! Μόνο κόστος!  Και σε χρήμα, και κυρίως σε χρόνο.  Αλλά έγινε το χόμπυ μας! Και τα καλά χόμπυ κοστίζουν!

Μόνη μας ικανοποίηση, τα στατιστικά στοιχεία των 5000 περίπου επισκέψεων στη σελίδα μας το μήνα, και οι περίπου άλλες τόσες αναγνώσεις αναρτήσεων μας στο Facebook!

Προσπαθήσαμε να σταθούμε πάντα δίπλα στη Γαλατσιώτικη νεολαία, να φωνάξουμε για τα παιδιά, να παλέψουμε με κατεστημένα και κολλημένες απόψεις, για τα παιδιά! Δεχθήκαμε απειλές από αθλητικούς παράγοντες επειδή παίρναμε το μέρος των παιδιών! Προσπαθήσαμε να προσφέρουμε ότι μπορούσαμε, πάντα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, σε συλλόγους της περιοχής μας. Αλλά ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ακούγεται καλά στα αυτιά των αμέτοχων πολλών, γίνεται πραγματικά αντιληπτός σε λίγους, και προκαλεί καχύποπτα και μικρόψυχα ερωτηματικά στους ελάχιστους μόνιμους των αθλητικών, κυρίως, πραγμάτων. 

Από την αρχή, φωνάζαμε και πιέζαμε για νέες – σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις! Δυστυχώς ακόμα και τώρα το ίδιο κάνουμε! 12 χρόνια οι τοπικοί άρχοντες έκαναν ότι μας άκουγαν… αλλά πραγματική λύση δεν υπήρξε ποτέ…!

Τι και αν κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις, με συγκεκριμένες προσφορές από την ελεύθερη αγορά! (ελεύθερη = χωρίς μίζες).

12 χρόνια, δηλαδή δύο διαφορετικοί δήμαρχοι, δύο διαφορετικά Δημοτικά Συμβούλια, πληθώρα αντιδημάρχων, και το ΓΑΛΑΤΣΙ δεν έχει ακόμη ένα ΣΟΒΑΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.

Όσοι νόμισαν ότι με το ΠΑΛΑΙ θα λύσουν το πρόβλημα, απογοητεύτηκαν οικτρά!

Κάποιοι θεωρούν, ακόμα και σήμερα,  τις προχειρότητες και τα ψίχουλα που τους πετάει ο Δήμαρχος, επιτυχία! Και έτσι πορεύονται.

Στην αρχή της νέας δεκαετίας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ουσιαστικοί και πιο δεικτικοί! Αν το πετύχουμε, εσείς θα κρίνετε!

Το GalatsiSports θα είναι το πρώτο που θα δώσει τα εύσημα σε εκείνους που πραγματικά θα το αξίζουν! Να είστε σίγουροι!

Καλή Χρονιά το 2020! Καλή δεκαετία με υγεία!

Κώστας Κοντώσης

Σχετικά άρθρα

Πάνω