Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΛΑΙ 2019: Ανασκόπηση στη κοροϊδία…

ΠΑΛΑΙ 2019: Ανασκόπηση στη κοροϊδία…

Οι μεγάλες υποσχέσεις, μεγάλες κοροϊδίες γίνονται…

Με το χιονιά τούτες τις τελευταίες μέρες του 2019 γύρω και πάνω από τη πόλη, και με τον Δήμο Γαλατσίου να έχει έτοιμους  για χρήση θερμαινόμενους δημοτικούς χώρους για όσους δημότες τους έχουν ανάγκη, η σκέψη μας πάει αναγκαστικά στις διαχρονικές υποσχέσεις του κυρίου 62% δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου για τα κλειστά γήπεδα του Γαλατσίου και το ΠΑΛΑΙ!

Το Σεπτέμβρη του 2016,  με την υπ’ αριθμό 503/21/9/2016  συνεδρίαση του,  το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ  αποφάσισε να παραχωρήσει στο Δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για αθλητικούς και πολιτιστικούς σκοπούς το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου έως τον Ιανουάριο του 2020, επεκτείνοντας τη τρέχουσα τότε, εξάμηνη σύμβαση κατά τρία χρόνια από τη λήξη της.

Από τότε έχει τρέξει πολύ νερό στο αυλάκι, και ο Δήμαρχος Μαρκόπουλος ξέχασε τις δηλώσεις του τότε: «Τώρα μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε το ΠΑΛΑΙ έναν χώρο αθλητισμού και πολιτισμού, πρώτα απ’ όλα για τις Γαλατσιώτισσες και τους Γαλατσιώτες. Να το χαρούν τα παιδιά μας, τα σωματεία μας, όλοι οι συμπολίτες μας.» (GalatsiSports 28/9/2016).

Το τελευταίο χρόνο το ΠΑΛΑΙ έχει γίνει συνώνυμο του “CHRISTMAS THEATER”, και τα παιδιά του Γαλατσίου αναγκάζονται να προπονούνται στα ανοικτά γήπεδα που ο Δήμος «προσφέρει» ως αντάλλαγμα όπως και σε χώρους – πυλωτές του ΠΑΛΑΙ που και αυτούς τους «προσφέρει» με περισσή απλοχεριά.

Προεκλογικά, θέσαμε μερικά σχετικά ερωτήματα στο άρθρο μας «ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Ποιος κοροϊδεύει ποιον?» (GalatsiSports 9/4/2019). Εννοείται ότι ποτέ δε πήραμε απαντήσεις…

Μετεκλογικά,  ο «δήμαρχος με το παπάκι χωρίς κράνος και το κινητό στο αυτί», που περνάει τα κόκκινα φανάρια σαν να μην υπάρχουν, ο κ. 62%, κατάφερε να μην έχει καμμιά σοβαρή αντίδραση από τους δύο βασικούς αθλητικούς συλλόγους της πόλης που χρειάζονται τα κλειστά γήπεδα για τις Ακδημίες, τους αγώνες και τις προπονήσεις.

Έβαλε τον ένα πρόεδρο του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο ψηφοδέλτιό του, που εκλέχθηκε από τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους, και ο οποίος με μια ¨Fake dribble” όρισε άλλον πρόεδρο στο ΔΣ του ΑΟΓ, αλλά παρέμεινε ταπεινό μέλος!!!

Τον έτερο πρόεδρο, της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ προσπάθησε να τον αποκαταστήσει με μια έμμισθη θέση στο Δήμο, αλλά η σχετική διαδικασία για «Ειδικό Συνεργάτη σε θέματα πληροφορικής» απέβει άγονος (κατά τις σχετικές αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ), ενώ υπάρχει αντίστοιχη ΝΕΑ προκήρυξη για  «Ειδικό Συνεργάτη με αντικείμενο θέματα ηλεκτρονικών εφαρμογών», σε εξέλιξη. Για τους επαείοντες η “φωτογραφία” είναι πεντακάθαρη…

Σήμερα ο Δήμαρχος διαλαλεί δεξιά και αριστερά, ότι βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για το θέμα του ΠΑΛΑΙ, και ότι αυτός και μόνο αυτός, μόνος του, μπορεί και ξέρει πώς να πετύχει την οριστική παραχώρηση του ΠΑΛΑΙ στο Δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Κατά τα άλλα, οι αθλητικοί σύλλογοι, διεξάγουν σκληρό αγώνα συμπαράστασης, και η μεγαλύτερη των αποδείξεων είναι η προώθηση εισιτηρίων του CHRISTMAS THEATER όπως φαίνεται δεξιά.

Άντε βρε, καλή χρονιά να μας μπει, και το ΠΑΛΑΙ «πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικό μας θάναι».

Σχετικά άρθρα

Πάνω