Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η ΑΕΚ στα Α. ΛΙΟΣΙΑ! – Με το ΠΑΛΑΙ τι???

Η ΑΕΚ στα Α. ΛΙΟΣΙΑ! – Με το ΠΑΛΑΙ τι???

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ – ΛΗΓΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ Δ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για το ΠΑΛΑΙ!!!

Ψηφίστηκε στις 13 Μάη 2019, η τροπολογία που μεταφέρει την διαχείριση του Κλειστού Γηπέδου Πάλης στα Άνω Λιόσια στην ΓΓΑ και έτσι ανοίγει ο δρόμος για να περάσει στα «χέρια» της ΚΑΕ ΑΕΚ! Το πιθανότερο είναι ότι τη περίοδο 2019-2020 η ΑΕΚ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη ΝΕΑ της ΕΔΡΑ!!!

Ο τρόπος που αυτό πετυχαίνεται, δηλαδή, ότι “εφεξής η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αντί της ΕΤΑΔ Α.Ε, θα είναι ο φορέας που θα έχει την αξιοποίηση, χρήση, διαχείριση και εκμετάλευση του Ολυμπιακού Κέντρου Α. Λιοσίων”, δείχνει το δρόμο και για το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, το ΠΑΛΑΙ!!!

Το Galatsisports, με το άρθρο του “Χρηματοδότηση ΠΑΛΑΙ… Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος…”, το μακρινό 2015, είχε προτείνει μερικούς τρόπους-λύσεις για την εκμετάλευση του ΠΑΛΑΙ! Τι καλά που θάταν να είχε εισακουστεί η πρότασή μας και να είχε επιλεγεί κάποια λύση! Με αντίστοιχη διαδικασία σαν αυτή που ακολουθείται τώρα για να μπει η ΚΑΕ ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, θα μπορούσε το ΠΑΛΑΙ να είναι ΜΟΝΙΜΑ στη χρήση από τους Πολίτες του Γαλατσίου και όχι από το… SKY – ANT1 και CHRISTMAS THEATER..!!!

Καλές Εκλογές!!! Καλό Βόλι!!!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω