Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > AntetokounBros 3×3 τουρνουά στη Λαμπρινή!!!

AntetokounBros 3×3 τουρνουά στη Λαμπρινή!!!

Μία γιορτή του μπάσκετ σε τέσσερα υπαίθρια γήπεδα στην Αθήνα ( στις 28-29/6) διοργανώνουν οι AntetokounBros, Γιάννης, Θανάσης, Κώστας, Αλέξανδρος, στη χώρα τους και στην γειτονιά που μεγάλωσαν.

Οι αγώνες θα γίνουν στα αναβαθμισμένα από τη ΝΙΚΕ ανοικτά της Λαμπρινής, Ελληνορώσων, Αμπελοκήπων και Σεπολίων. Οι ομάδες που θα περάσουν στους προκριματικούς αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον τελικό στις 29 Ιουνίου στο γήπεδο του “The Greek Freak” στα Σεπόλια.

Οργασμός αναβάθμισης στα ανοικτά της πλατείας του Αγ. Ανδρέα στη Λαμπρινή, με προπονήσεις των παιδιών από τη coach Μαργαρίτα Μάλαμα και τους διεθνείς αθλητές, Ζήση Σαρικόπουλο και Γιαννούλη Λαρετζάκη. Μεγάλη συμμετοχή από τον ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ στα αγόρια αλλά και τον ΕΥΝΟΙΚΟ στα κορίτσια.

Με μεγάλο ενθουσιασμό από όλους, με πολύ χρώμα και χαμόγελα, και μαζί με καλλιτέχνες graffiti, τα ανοικτά γήπεδα άλλαξαν όψη και διάθεση.

Τη Παρασκευή 28 Ιούνη 2019, λοιπόν, πρωί και απόγευμα οι προκριματικοί αγώνες Αγοριών και Κοριτσιών με στόχο τους τελικούς της επόμενης μέρας στα Σεπόλια.

Δηλώστε συμμετοχή και δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ!

Σχετικά άρθρα

Πάνω