Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΣΚΑ οι ΝΕΑΝΙΔΕΣ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!!!

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΣΚΑ οι ΝΕΑΝΙΔΕΣ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!!!

Μεγάλες στιγμές για τις ΝΕΑΝΙΔΕΣ της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!!!

Σήκωσαν τη κούπα για δεύτερη συνεχόμενη φορά – Πρωταθλήτριες ΕΣΚΑ 2012-2013!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΣΚΑ 2012-2013
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΣΚΑ 2012-2013

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο τα κορίτσια της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στα κορίτσια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ! Μετά από ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, όπου κυριάρχησαν σε άμυνα και επίθεση, το σκορ έγραψε 51-28 στο 20′.  Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με το Γαλάτσι να διατηρεί τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα, και τον ΠΑΟ να προσπαθεί να τη μαζέψει.

Τα κορίτσια του Άκη Χρυσικάκη, παίζοντας μια εκπληκτική άμυνα με πίεση σε όλο το γήπεδο, σημείωναν το ένα καλάθι μετά το άλλο, έχοντας σε μεγάλη μέρα τις Στέλλα και Βάσω Φουράκη, και για ένα ακόμη παιχνίδι την Αγγελική Βιντζιλαίου.

Πολύ μεγάλη η προσφορά της Κόκιου, στην άμυνα, και των Γεωργιάδου, Σ. Βιντζιλαίου, Ζυγογιάννη, σε όλο το παιχνίδι. Αξιοσημείωτο ότι 4 παίκτριες του Γαλατσίου τελείωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων.

Από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει αυτό το ΓΑΛΑΤΣΙ, κορυφαίες και πάλι οι Χριστινάκη, Ακριβού.

Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης τα κορίτσια της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αξίζουν όλες τους συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα που κατέκτησαν. Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Πρωτάθλημα τον Ιούνιο!

Το φύλλο αγώνα:

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. 74-59

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Γρίβα

Δεκάλεπτα: 21-14, 51-28, 66-43, 74-59

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Χρυσικάκης):Κόκιου 5(1), Βιντζιλαίου Α. 10, Φουράκη Β.12(2), Δαμουλάκη, Βιντζιλαίου Σ 2,, Ζυγογιάννη 7, Παπαδάκη 2, Κατσανεβάκη, Γεωργιάδη 10, Μαντζώρου, Τσαμουρά, Φουράκη Σ. 26.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.(Παναγόπουλος): Χριστινάκη 24, Λαψανά 7(1), Πριόνα 6(2), Κολοσιώνη, Τολιοπούλου, Μαρτζάκλη, Λεντζάκη 2, Αραβίδη, Κακούρη, Κατσιμάρδου 10(1), Ακριβού 10.

Σχετικά άρθρα

Πάνω