Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

summerSportsΜε τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, όλοι μας θα πιάσουμε και φέτος θάλασσα. Και οι τολμηροί και αθλητικοί τύποι θα το ρίξουν στα θαλάσσια σπορ. Μακρυά από τα γήπεδα, κλειστά ή ανοικτά, με παρκέ, τσιμέντο, χώμα ή χορτάρι.

Και κυρίως μακρυά από μικροψυχίες, μικρο-φιλοδοξίες, σαρκασμούς, ειρωνείες, και χλευασμούς. Μακρυά από λεονταρισμούς, ψεύτικους παλικαρισμούς, ηγεμονικές υποσχέσεις, συλλογικές και ατομικές δολοπλοκίες.

Γιατί  όλα τα παραπάνω τα ζήσαμε στη περασμένη “αθλητική” περίοδο, τόσο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και – δυστυχώς – σε τοπικό Γαλατσιώτικο πεδίο!

Ακούστηκαν και συνεχίζουν να ακούγονται πολλά από όλες τις μεριές στους Αθλητικούς Συλλόγους της Γειτονιάς μας. Αλλά, μια και είναι κατακαλόκαιρο, και όλοι λίγο πολύ ψάχνουμε το τρόπο και το δρόμο για μια παραλία, με τη παρέα που μας αρέσει και μας γεμίζει, θεωρήσαμε καλό, αντί για άλλο άρθρο, να σας ευχηθούμε μέσα από αυτό εδώ το μικρό σημείωμα, “ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” καλές Βουτιές και Ανεμοπετάγματα και καλή επιστροφή στη βάση μας με ξεκάθαρο μυαλό και ιδέες, χωρίς τα μειονεκτήματα του χειμώνα της ψυχής μας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΕΝΑΡΞΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ! (…που λέει ο λόγος.)

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω