Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Νίκη των Γυναικών της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Νίκη των Γυναικών της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ!

080
Από παλαιότερο αγώνα της Ένωσης

Το χαστούκι-ήττα από τον τελευταίο της βαθμολογίας ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ τη περασμένη βδομάδα με 57-54, φαίνεται ότι έπιασε τόπο και ξύπνησε τα κορίτσια της ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Έτσι η βραδινή εξόρμηση της Δευτέρας 2/12/13 στον Ωρωπό έφερε μια σημαντική νίκη αφού και ήταν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα, αλλά και επανέφερε την ομάδα της Ένωσης σε τροχιά ανόδου.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι πριν ξεκινήσει και αποδείχθηκε σε όλη τη διάρκειά του αφού καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Μετά το 30′ όμως τα κορίτσια της Ένωσης ανέβασαν επίπεδο απόδοσης και με σκορ 20-8 στο 4ο δεκάλεπτο κλείδωσαν την νίκη, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Όπως συνήθως οι αδελφές Στέλλα και Βάσω Φουράκη ήταν και πάλι στις κορυφαίες με πολύ βοήθεια  αυτή τη φορά και από όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν.
Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Αναγνώστου, Κονταράτος
Δεκάλεπτα: 17-18 | 28-29 | 42-41 | 50-61

ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ (Παπαδέλος): Λουμπόνια, Μαμασούκα 2, Αγγελή, Αποστολάκη, Κανατσέλου 10 (2), Μαρίνου Κατ 4, Τραυλού 2, Κονταλή 8 (2), Κυριάκου 2 Λουκοπούλου 2, Γκέκα 2, Φέκα 16.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Χρυσικάκης, Ανδριόπουλος): Ευαγγέλου, Κωστοπούλου 7, Φουράκη Β. 17 (2), Πασπάλα 2, Ζυγογιάννη, Βιντσιλαίου Α. 6, Γλυμή 7, Βιντσιλαίου Σ. 7, Φουράκη Στ. 15.

Σχετικά άρθρα

Πάνω