Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Έχασαν το τίτλο οι νεάνιδες.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έχασαν το τίτλο οι νεάνιδες.

Πρωτιά στη κανονική περίοδο για τις Γυναίκες!

aes_paoΣτο τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα Νεανίδων ΕΣΚΑ 2013-2014, η ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έχασε στο γήπεδο Α. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ από την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ με 65-54 και έμεινε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, μετά από δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του τίτλου. Ο τίτλος της πρωταθλήτριας πήγε, για πρώτη φορά, στις Νεάνιδες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, οι οποίες ενισχυμένες στους δύο τελευταίους αγώνες με τη εκπληκτική Ελεάννα Χριστινάκη, έφτασαν στις 3-2 νίκες και σήκωσαν το τρόπαιο μέσα  στο “σπίτι” τους.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος,  με την Χριστινάκη, πρώτη σκόρερ του τελικού, να σημειώνει 31 πόντους. Από την ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κορυφαία η Αγγελική Βιντζηλαίου με 25 πόντους. Η άτυχη στιγμή του τραυματισμού της αρχηγού του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Άννας Μαρίας Κορακίτη,δεν επηρέασε τελικά τις πράσινες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ -ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 65-54

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 40-30, 50-39, 65-54.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ(Παναγόπουλος): Κορακίτη 3 (1), Γαλιατσάτου 3, Καραμπεσίνη 4, Βελούδη 2, Χριστινάκη 31 (2), Γεωργίου 2, Βουκίδη, Θεοδωροπούλου, Κατσιμάρδου 8, Φάρου 10, Λυκούδη 2.
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Χρυσικάκης): Βιντζηλαίου Α. 25, Φουράκη Β. 8, Μήτρου, Ζυγογιάννη 4, Βιντζηλαίου Στ. 9, Καραχάλιου 8.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις νικήτριες αλλά και στις χαμένες για το θέαμα που πρόσφεραν στη σειρά των τελικών!

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κατέκτησε, μαθηματικά, τη πρωτιά στη κανονική περίοδο μία αγωνιστική πριν από το τέλος σε μια εκπληκτική σεζόν! Τελευταίο παιχνίδι των γυναικών, πριν τα play-offs,  εκτός έδρας με τη ΠΕΥΚΗ στις 31/3/2014 στις 21:30.

Σχετικά άρθρα

Πάνω