Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Ρυθμική Γυμναστική: Διεθνής Διάκριση για την ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Ρυθμική Γυμναστική: Διεθνής Διάκριση για την ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Το Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιανουαρίου  έγινε στο Α’ κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ηλιούπολης, το 9ο Διεθνές Κύπελο Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργάνωσε, το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Γ. Σ. Ηλιούπολης με την υποστήριξη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, της ΑΕΣΓΑ και του ΠΑ.Ο. Δ. ΗΛ .

GymnaS_posterΈλαβαν μέρος  180 αθλήτριες από 34 συλλόγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις κατηγορίες των Νέων Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων – Πανκορασίδων – Μίνι.

Η ομάδα της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που έλαβε μέρος στη διεθνή αυτή οργάνωση κατάφερε να διακριθεί και οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνοδεύτηκαν με 2 μετάλλια και πολλά πλασαρίσματα σε τιμητικές θέσεις.

9th HELIOUPOLIS CUP 2016!

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία νεανίδων την ομάδα εκπροσώπησαν οι αθλήτριες Γκολφινοπούλου Ειρήνη (Αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι, 4η στην μπάλα, 5η στο Σ.Α. 8η στις κορύνες), Καρκαλάτου Δέσποινα (5η στο σχοινί,6η στο στεφάνι, 9η στην μπάλα, 8η στο Σ.Α.), και Σιφναίου Ιφιγένεια (7η στην μπάλα, 11η στο σχοινί 23η στο Σ.Α.), στην κατηγορία κορασίδων οι αθλήτριες μας Τσούλου Διαμάντω (7η στην μπάλα, 10η στο Σ.Α.) και Τσιμάρα Νικολέτα (6η στο σχοινι, 20η στο Σ.Α.), στην κατηγορία πανκορασίδων η Ρουσέλη Χριστίνα (Χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα, 5η θέση στο Σ.Α.) και στη κατηγορία νέων γυναικών η Μπαρκούκη Αντωνία (6η θεση στο Στεφάνι).

 

Διαβάστε ΕΔΩ το αναλυτικό Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω