Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΛΑΙ: “Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε” από το ΤΑΙΠΕΔ!

ΠΑΛΑΙ: “Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε” από το ΤΑΙΠΕΔ!

Στη ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!

Στη συνέχεια της απόρριψης της πρότασης του Δημάρχου κ. Γ. Μαρκόπουλου στο έκτακτο ΔΣ του Δήμου σχετικά με το ΠΑΛΑΙ και τη σχετική αναδίπλωση, ο Δήμαρχος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έστειλε στο ΤΑΙΠΕΔ στις 3/2/2016, μακροσκελέστατη επιστολή – πρόταση ομόφωνα αποδεκτή σχετικά με τη αξιοποίησή του από το Δήμο Γαλατσίου, Δήμο Ν. Ιωνίας, 5ου Διαμ. Δ. ΑΘΗΝΩΝ και Περιφέρεια Αττικής.

Η "απάντηση" του ΤΑΙΠΕΔ (Πατήστε για μεγάλο μέγεθος)
Η “απάντηση” του ΤΑΙΠΕΔ
(Πατήστε για μεγάλο μέγεθος)

Η απάντηση της υπαλλήλου του ΤΑΙΠΕΔ που εστάλη χθες 8/2/16 στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, εκτός του ότι τον “ενημερώνει” για την συνάντηση που συμμετείχε και ο ίδιος στο ΤΑΙΠΕΔ, την οποία περιέγραψε γλαφυρά και στη συνένευξή του ο κ. Σπύρος Παναγιώτου, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ πλήρως και ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ σε τίποτα από τα όσα περιγράφονται στην επιστολή πρόταση του Δημάρχου. Το μόνο που φαίνεται ότι την ενδιαφέρει είναι η όποια αίτηση χρήσης του Δήμου για το επόμενο εξάμηνο χώρων του ΠΑΛΑΙ να διασφαλίζει την ασφάλεια των χρηστών και τη πληρωμή των ΦΩΣ -ΝΕΡΟ -ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!

Και για να καταλάβουμε ποιά ακριβώς “περιπαίζει” με την απάντησή της το Δήμαρχο Γαλατσίου και κατ’ επέκταση τους 150 χιλιάδες κατοίκους αυτής της πόλης, σας την παρουσιάζουμε:

Η Ευαγγελία Τσιτσογιαννοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Είναι πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το City University of London (BSc Property Valuation & Finance και MSc Property Investment αντίστοιχα). Έχει εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση και εκτίμηση ακινήτων στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος ανάπτυξης στη LAMDA Development S.A. (Σ.Σ. Ιδιοκτήτης του the MALL) και ως υπεύθυνη τμήματος εκτιμήσεων στη Lambert SmithHampton Hellas S.A., ενώ από το 2008 έως πρόσφατα εργάζονταν ως υπεύθυνη του τμήματος εκτιμήσεων στη Cushman & Wakefield S.A./Proprius.

Διαβάστε την επιστολή του Δημάρχου Γαλατσίου ΕΔΩ!

Το θέμα του ΠΑΛΑΙ τελικά, επιβεβαιώνεται, όσο και αυτό να μην αρέσει σε πολλούς από εμάς, ότι χρειάζεται πολύ σοβαρή μελέτη και πρόταση και όχι κουβέντες του ποδαριού και του καφενείου.

Και για όσους αμέσως θα παρεξηγηθούν, ναι είναι κουβέντες καφενείου προτάσεις του τύπου “μπες μπροστά δήμαρχε και εγώ μαζί σου”, “ο λαός απαιτεί το ΠΑΛΑΙ στη Δήμο” κλπ. Και ξέρετε κάτι συνδημότες, εχθροί και φίλοι;;; Στη περίπτωση του ΠΑΛΑΙ ταιρίαζει απόλυτα η λαϊκή παροιμία “Όποιος πάει για πολλά χάνει και τα λίγα”!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω