Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Νίκη στο ντέρμπι και κορυφή η ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Νίκη στο ντέρμπι και κορυφή η ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ 58-51!

Νικήτρια η ομάδα Γυναικών της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο ντέρμπι κορυφής με την ομάδα του ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ, με 58-51 και συγκατοίκηση στη κορυφή με τον ΧΟΛΑΡΓΟ.

aesg_oropos5Σε ένα δυνατό αλλά κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, η στιγμές καλού μπάσκετ ήταν λίγες κυρίως από το Γαλάτσι, δείγμα και της σοβαρότητας του αγώνα.

Η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αμυνόμενη γερά στην αντεπίθεση των φιλοξενούμενων που πίεσαν σε όλο το γήπεδο στη 4η περίοδο.

Από το ΓΑΛΑΤΣΙ ξεχώρισαν οι Βούλγαρη, Ξανθοπούλου, Τουρνατζή, Μυριούνη, Παγώνη, χωρίς να υστερήσει καμμιά από τις υπόλοιπες. Από τον ΩΡΩΠΟ καλύτερες οι Δήμου, Γκέκα, Α. Αποστολάκη και Χαλικοπούλου.

Το φύλλο αγώνα

Διαιτητές: Κοτσώνης, Παπαδόπουλος

Δεκάλεπτα: 15-11, 14-13, 16-12, 13-15

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Μπάρτζος): Μελέτη, Ξανθοπούλου 13(1), Παγώνη 4, Μπουζικέκη, Τουρνατζή 10, Γιώτα 4, Σωτηρίου, Τσώλου 2, Βασιλείου, Βούλγαρη 15(1), Σταθέλου, Μυριούνη 10.

ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ(Διαγγελάκης): Μπούφι, Χαλικοπούλου 7, Κομνηνού 4, Αποστολάκη Α 7(1), Γκέκα 12, Αποστολάκη Δ, Λουμπόνια, Θωμά 3(1), Ρουβέλα, Σιδέρη, Δήμου 12(2), Φέκα 6.

aesg_oropos4 aesg_oropos3 aesg_oropos2 aesg_oropos1

Σχετικά άρθρα

Πάνω