Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12/2016 – 10:00-20:30!

Στη νέα λέσχη του, Καραϊσκάκη 15-17, ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ διοργανώνει το πρώτο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο είναι σε εξέλιξη τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Πολλοί φίλοι του συλλόγου, και πολλές κυρίες έχουν προσφέρει πλήθος προϊόντων που πωλούνται για οικονομική ενίσχυση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, στις δύσκολες στιγμές του όλοι μας περνάμε.

Από τις πρώτες ώρες της λειτουργίας του Bazaar, αρκετός κόσμος έχει περάσει από τη Λέσχη του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, και όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου, μέχρι τις 8:30 που θα τελειώσει, αναμένονται πολλοί ακόμη Γαλατατσιώτες.

Σε ερώτησή μας για τη κατάσταση του Γηπέδου ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, μας αναφέρθηκε  από μέλος της Διοίκησης, ότι ο  Άγιος Βασίλης, Δήμαρχος Γ. Μαρκόπουλος υποσχέθηκε ότι μέσα στον Ιανουάριο του 2017 το γήπεδο θα παραδοθεί προς χρήση.

Το Galatsisports εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία, και όλα τα όνειρα και οι ευχές του καθένα να πραγματοποιηθούν! Και ελπίζουμε στο πρώτο μήνα του νέου χρόνου να δούμε τις ομάδες ποδοσφαίρου να αγωνίζονται στο ανακατασκευασμενο γήπεδό τους.

Σχετικά άρθρα

Πάνω