Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 1-1!

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 1-1!

Θετικό ποδαρικό για τον ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ χαρακτηρίζεται η ισοπαλία εκτός έδρας με τη πρωτοπόρο ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για τον 4ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ!

Η καλή παράδοση τηρήθηκε και σ’ αυτή την αγωνιστική. Τα ΠΑΤΗΣΙΑ μέσα από μια εξαιρετική εμφάνιση κυριάρχησαν στον αγώνα τους με αντίπαλο την πρωτοπόρο και αήττητη ΘΥΕΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, στο γήπεδο της Χρυσούπολης και απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 1-1. Μετά από μια τέτοια εμφάνιση μπορούμε να πούμε άνετα ότι, οι αντίπαλοι κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Τα ΠΑΤΗΣΙΑ προηγήθηκαν με τον Κρασνίκι στο 34’. Η ατυχία στις χαμένες ευκαιρίες και οι επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα, στέρησαν από την ομάδα τη νίκη. Στο 79’ οι Περιστεριώτες (Katiaj) από φάση που δεν τηρήθηκε το fair play κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
O Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ παραμένει στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς με 5 νίκες, 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Την επόμενη αγωνιστική, τελευταία του α’ γύρου, ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ  αντιμετωπίζει τον ουραγό αλλά πάντα επικίνδυνο ΑΙΑΝΤΑ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο προπονητής του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ κ. Μπούκας παρέταξε την ομάδα με τη παρακάτω σύνθεση:
Γιαλαμάς, Παναγόπουλος (76’ Χαρίτος), Κυρμιτζόγλου, Μπαντιλέσκας, Κορρές Π., Μπαλαμπάνης, Σαραγούδας, Βαρδακαστάνης, Κρασνίκι, Δημόπουλος (46′ Κιαπέκος), Καραγκιοζόπουλος  (70’ Παπαδόπουλος)

Σχετικά άρθρα

Πάνω