Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Στίβος στο Γαλάτσι!!!

Στίβος στο Γαλάτσι!!!

Το Galatsisports πιστό στο λόγο ύπαρξής του που είναι η ενημέρωση των φιλάθλων του Γαλατσίου και της ευρύτερης περιοχής για τα Αθλητικά δρώμενα, παρουσιάζει σήμερα μια αξιοθαύμαστη προσπάθεια ανθρώπων που υπηρετούν το ΣΤΙΒΟ με τις τόσες διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα.

Παρουσιάζουμε λοιπόν τον Γυμναστικό Σύλλογο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ”, επίσημο μέλος του ΣΕΓΑΣ που δραστηροποιείται στο Γαλάτσι!!!

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2015 στο Γαλάτσι. Έγινε επίσημα μέλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ με Αρ. Μητρώου 2130, τον Μάρτιο του 2016. Ασχολείται δε, αποκλειστικά, με το άθλημα του  ΣΤΙΒΟΥ.

Λειτουργεί τμήματα Ακαδημιών (5-8  ετών), Πρoαγωνιστικά  & Αγωνιστικά για όλες τις  ηλικίες.  Όλα τα τμήματα συμμετέχουν σε αγώνες. Οι προπονήσεις γίνονται στο  Άλσος  Βεϊκου, στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου “ΠΑΛΑΙ”, ενώ σύντομα θα γίνονται στο Στάδιο Γαλατσίου, μόλις ολοκληρωθούν τα έργα ανακατασκευής του.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Οι προπονήσεις – προγράμματα ακαδημιών  περιλαμβάνουν τις παρακάτω θεματικές  ενότητες, με στόχο την γνωριμία με όλα τα αγωνίσματα του ΣΤΙΒΟΥ.

  • ΔΡΟΜΟΙ :1.Ταχύτητα   Σκυταλοδρομίες  3. Εμπόδια  4. Εκκινήσεις  5. Αντοχή  6.   Kids  athletics δρόμων
  • ΑΛΜΑΤΑ:1. Άλμα σε μήκος  Άλμα Τριπλούν  3.Αλμα σε ύψος  4.Άλμα επι  κοντώ 5. Kids  athletics  αλμάτων
  • ΡΙΨΕΙΣ: Ακόντιο  2. Μπαλάκι – βαριά μπάλα 3.Παιδικός δίσκος και σφύρα 4.kids athletics  ρίψεων
  • Ασκήσεις Ρυθμού –Ταχύτητας & Συναρμογής.
  • Ασκήσεις Μυϊκής   Ενδυνάμωσης  – Δύναμης .
  • Προπόνηση στο δάσος.
  • Παιχνίδια με κινητικούς στόχους σε όλα τα επίπεδα.

Οι αθλητές αγωνιστικών τμημάτων ακολουθούν επιπρόσθετα το προπονητικό πρόγραμμα που σχεδιάζουν οι προπονητές τους καλύπτοντας περισσότερες απαιτήσεις.

ΑΘΛΗΤΕΣ  &  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΕ  ΑΓΩΝΕΣ

Στο  σύντομο  διάστημα της παρουσίας του  ο  Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ –ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ  έχει  περίπου  45 αθλητές-τριες με δελτίο  Σ.Ε.Γ..Α.Σ, αριθμός που συνεχώς αυξάνεται και αφορά κυρίως παιδιά που ανήκουν στις κατηγορίες ΜΙΝΙ ΠΠ/ΠΚ (9-10-11 ετών), ΠΠΒ/ΠΚΒ (12-13 ετών), ΠΠΑ/ΠΚΑ(14-15  ετών), ΠΑΙΔΕΣ/ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (16-17), ΕΦΗΒΟΙ/ΝΕΑΝΙΔΕΣ (18-19 ετών). Στην επόμενη κατηγορία ΑΝΔΡΕΣ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ συμμετέχουν κυρίως αθλούμενοι μεγάλων αποστάσεων.

Μέχρι τώρα αθλητές μας έχουν πάρει μέρος, στα “ΠΑΝΙΩΝΙΑ” 2016 ( 11 Ιουνίου  2016) που διοργάνωσε ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης,  στον αγώνα ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ στην ΚΕΡΑΤΕΑ (11 Δεκεμβρίου 2016 & στην ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ στη ΒΑΡΗ (17 Δεκεμβρίου 2016).

Στους  τελευταίους αγώνες δύο αθλητές μας κατέκτησαν, στην κατηγορία 50μ ΠΠ ΜΙΝΙ  1η θέση – ΜΑΥΡΑΚΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ – και 3η θέση στα 50μ Ακαδημιών ΛΥΓΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ.
Ενήλικοι αθλητές μας έχουν πάρει μέρος σε αγώνες μαραθωνίου & ημιμαραθωνείου δρόμου.
Επόμενοι  σημαντικοί αγώνες (Επίσημες διοργανώσεις του Σ.Ε.Γ.Α.Σ)  στους οποίους θα πάρουν μέρος αθλητές μας και έχουν ήδη προκηρυχτεί  είναι:
Τα  ΔΙΑΘΛΑ  ΠΠΒ/ΠΚΒ που  θα γίνουν στην Φιλοθέη 8 & 29 Απριλίου
Οι  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ  αγώνες  ΠΠΑ/ΠΚΑ  στο  Σχηματάρι  7 Μαΐου.
Επίσης τα παιδιά των Ακαδημιών (5-8  ετών )  & ΜΙΝΙ ΠΠ/ΠΚ (9-10-11 ετών ) θα λάβουν μέρος σε αγώνες, που θα γίνουν στο επόμενο διάστημα.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας στο τμήμα “Οι Σύλλογοι της Πόλης” αλλά και στο site του ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω