Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Νίκη στην αυλαία του 1ου γύρου!

Νίκη στην αυλαία του 1ου γύρου!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1-0!

Αγχωτική νίκη εντός έδρας πέτυχε ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ απέναντι στον τελευταίο της βαθμολογίας ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, με 1-0, χθες στο στάδιο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο ΑΛΣΟΣ  ΒΕΙΚΟΥ.

Στη τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου, ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ είδε τον Ιωαννίδη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη στο 44′, με το σκορ στο 0-0, γεγονός που “φόρτωσε” με περισσότερο άγχος τους Γαλατσιώτες. Παρά και την αποβολή του αντιπάλου Ραυτόπουλου στο 53′ με απ’ευθείας κόκκινη κάρτα, το Γαλάτσι χρειάστηκε σχεδόν όλο το χρόνο του 2ου ημιχρόνου για να μπορέσει να πετύχει το γκολ στο 80′ με τον Παπαδόπουλο.

Ο ΠΑΣ με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας (27β), του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ΕΣΠΑ στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των αντιπάλων:

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Ιωαννίδης, Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Καραμανίδης, Κλαδής (Τσαρδάς), Κυριλλίδης, Τόσκα, Μπίκοφ (74′ Παπαδόπουλος), Θεοδωρακάτος, Ραπάι (63′ Βιλαντώνης).

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Λούκος, Φραμπασχάλης (84′ Σκάντζας), Νιώρας, Γιακαλός, Ανδρεαδάκης (84′ Φραγκιδάκης), Καρδαμής, Γκολφινόπουλος, Ραυτόπουλος, Δημητρίου (62′ Δημητρίου), Κοντός (74′ Βουτσινάς), Γριμάνης.

Σχετικά άρθρα

Πάνω