Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Καταγγελία για παράνομη βιντεοσκόπηση!

Καταγγελία για παράνομη βιντεοσκόπηση!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ…

Φωτό του ΔΣ από το αρχείο μας.

Λάβαμε το παρακάτω κείμενο – κοινή δήλωση:

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

Απαράδεκτες αντιδημοκρατικές ενέργειες στο Δημοτικό Συμβούλιο

Κοινή Δήλωση  Δημοτικών Παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης θεωρούν υποχρέωση τους να καταγγείλουν δημόσια ένα επικίνδυνο και θλιβερό γεγονός κατά την διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ υπήρχαν οξυμένοι τόνοι κατά την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Βερούλης, μέλος της παράταξης της διοίκησης, βιντεοσκοπούσε  κρυφά  μέρος της συζήτησης, χωρίς τη συναίνεση των δημοτικών συμβούλων και χωρίς να υπάρχει σχετική άδεια.
Η πρόθεσή του ήταν να χρησιμοποιήσει το «υλικό» εκβιαστικά και, κατά την αντίληψη του, εκφοβιστικά κατά των δημοτικών συμβούλων που διατυπώνουν επίσημα τις απόψεις τους που άλλωστε καταγράφονται στα επίσημα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η ακραία, φασίζουσα συμπεριφορά του Δημοτικού Συμβούλου, που έγινε αντιληπτή από δύο επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και άλλους δημοτικούς συμβούλους, δυστυχώς συγκαλύφθηκε από την κα. Ι. Μπακάλου, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον ίδιο τον κ. Δήμαρχο.
Και οι δύο «κρύφτηκαν» πίσω από τον ψευδή και αναξιοπρεπή ισχυρισμό του κ. Ι. Βερούλη ότι δεν έκανε την βιντεοσκόπηση.
Δυστυχώς αυτά τα εκφυλιστικά για τη δημοκρατική λειτουργία φαινόμενα πυκνώνουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν αυτές γίνονται ερήμην των πολιτών. Οι ευθύνες της διοίκησης του Δήμου είναι σοβαρές.
Οι Δημοτικές παρατάξεις που υπογράφουμε αυτήν τη δήλωση δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε τον εκφυλισμό των συζητήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο ούτε το κλίμα εκφοβισμού που ορισμένοι νομίζουν ότι μπορούν να επιβάλλουν.
Προτείνουμε την επίσημη βιντεοσκόπηση  των συνεδριάσεων του Συμβουλίου και την απευθείας μετάδοση τους, μέσω internet, ώστε οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να πληροφορούνται ολοκληρωμένα τα όσα συζητούνται αλλά και τη στάση και συμμετοχή όλων των δημοτικών συμβούλων κατά τις συνεδριάσεις.
Γαλάτσι 28-2-2018

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Γαλατσίου-Δημοκρατική Συνεργασία Πολιτών
Γαλάτσι Νέα Αρχή Ανεξάρτητη  Αυτοδιοικητική Κίνηση
Ενότητα Για Την Ανατροπή Στο Γαλάτσι

ΣΧΟΛΙΟ GALATSISPORTS:

Υποτίθεται ότι και ο Δήμος Γαλατσίου, όπως όλοι οι φορείς και εταιρίες, ετοιμάζεται, για την υποχρεωτική εφαρμογή του ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) από 25 Μάη 2018, κατά δήλωση σε μας από Αντιδήμαρχο του Γαλατσίου…Αν τα καταγγελθέντα είναι ακριβή, τότε έχουμε κατάφορη παραβίαση και του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού (GDPR).

Σχετικά άρθρα

Πάνω