Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > AntetokounBros Academy στη Λαμπρινή!

AntetokounBros Academy στη Λαμπρινή!

Μέχρι 3 Νοέμβρη οι Αιτήσεις Συμμετοχής!

Η AntetokounBros Academy, ένα πρόγραμμα που ανακοίνωσαν το καλοκαίρι που πέρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, έχει ως στόχο να δώσει σε αγόρια και κορίτσια (ηλικίας 12-16) και σε νέους προπονητές (ηλικίας 18-25),  από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τις ευκαιρίες που οι ίδιοι δεν είχαν όταν μεγάλωναν.

Λαμπρινή
Τα γήπεδα στη Λαμπρινή (Αγ. Ανδρέας)

Πέρα από το μπάσκετ, που είναι ο λόγος και το σημείο αναφοράς αυτής της προσπάθειας, οι AntetokounBros πιστεύουν, και πολύ σωστά,  ότι μέσα από κοινωνικές δράσεις και διάφορες συνεργασίες, τα παιδιά θα λάβουν υγιή και ισχυρά ερεθίσματα που θα τα βοηθήσουν να δημιουργήσουν έναν ισορροπημένο χαρακτήρα, θα μάθουν να δουλεύουν σκληρά, θα γίνουν καλύτεροι συμπαίκτες και καλύτεροι άνθρωποι.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις μπάσκετ διάρκειας 90 λεπτών μία φορά την εβδομάδα για 100 νεαρούς αθλητές τον χρόνο. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε δύο γήπεδα μπάσκετ: το γήπεδο Αμπελοκήπων (Αργολίδος 23) και το γήπεδο Λαμπρινής (Αμυκλών και Τεώ, Άγιος Ανδρέας). Το κάθε γήπεδο φιλοξενεί 50 από τους 100 αθλητές. Η Αναστασία Κωστάκη, η πρώτη Ελληνίδα παίκτρια του Γυναικείου NBA (WNBA) θα έχει το ρόλο της επικεφαλής προπονήτριας της όλης προσπάθειας.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με τη συμβολή της Nike που θα προσφέρει χρηματοδότηση και τεχνογνωσία, του Οργανισμού Eurohoops που θα ηγηθεί του προγράμματος των προπονήσεων και του Ιδρύματος Ωνάση.

Οι όροι συμμετοχής αλλά και τα κοινωνικά κριτήρια αναλύονται πολύ καλά στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ANTETOKOUNBROS-ACADEMY-_wth-extension

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του προγράμματος: https://www.antetokounbrosacademy.net

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω