Είστε εδώ
Αρχική > ΑΠΟΨΕΙΣ > ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: 2 νίκες για τη Γ’ΕΘΝΙΚΗ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: 2 νίκες για τη Γ’ΕΘΝΙΚΗ!

Τέλος τα ψέματα!
Στη τελική ευθεία δύο νικών για την άνοδο στη Γ’ εθνική ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Το πρόγραμμα:

ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑΓΗΠΕΔΟ   ΟΜΑΔΑ 1 ΟΜΑΔΑ 2
05/05/2022 21:30ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΛ.ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
09/05/2022 21:00ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΚΛ.ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Ευχή όλων των πραγματικών φιλάθλων του Γαλατσίου είναι η νίκη και η άνοδος στην Εθνική κατηγορία. Το κλειστό γήπεδο του Άλσους Βέϊκου αναμένεται να είναι γεμάτο μεθαύριο Πέμπτη. Η παρουσία των φιλαθλων του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ απαραίτητη.

Ο αντίπαλος, εντός του παρκέ, ομάδα με πολύ βαριά φανέλλα, η NHAΡ ΗΣΤ της Καισαριανής. Πολλοί τη προβλέπουν ως φαβορί για την άνοδο! Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια θα το αποδείξουν ή θα το διαψεύσουν.

Ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πρέπει να έχει τη στήριξη όλου του φίλαθλου κόσμου του Γαλατσίου. Άσχετα με τον “αποκλεισμό” της πόλης  από το τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου, άσχετα με το ότι σχεδόν κανείς αθλητής δεν είναι γηγενής του Γαλατσίου, άσχετα με το ότι χρησιμοποιείται από διοικούντες ή και προπονητές για τη προσωπική τους και μόνο προβολή, την οικονομική τους ή την “πολιτική” τους επιβίωση και ανάδειξη σε αυτοδιοικητικά αξιώματα.

Άσχετα με όλα τα παραπάνω, ο φίλαθλος του Γαλατσίου πρέπει να δώσει το παρόν στη προσπάθεια της ομάδας!!!

Και όταν με το καλό η ομάδα βρεθεί στη Γ’ Εθνική, τότε να την υποστηρίξει και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της, όποια και αν είναι η έδρα που θα χρησιμοποιήσει, μια και το κλειστό του Άλσους Βέικου ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμο αφού θα ανακαινίζεται εκ βάθρων, όπως η τοπική δημοτική αρχή έχει δηλώσει πρός κάθε κατεύθυνση.

Και τότε θα πρέπει ο επιχειρηματικός κόσμος του Γαλατσίου να είναι δίπλα στην ομάδα, με φανερά έργα, όχι με απλά λόγια! Άσχετα με προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες!

Γιατί, όπως είπε και ο πρώην διεθνής ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑΣ μετά το πανελλήνιο Εφήβων που κατέκτησε η ομάδα του ΔΕΚΑ:

“Τα παιδιά κέρδισαν ό,τι κέρδισαν φέτος γιατί αγάπησαν την ομάδα, το περιβάλλον της, τη νιώθουν οικογένεια και γι’ αυτό έβγαλαν αυτόν τον εαυτό και ήταν αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στην ομάδα. Όλη η ομάδα είναι μια αγκαλιά και μια οικογένεια. Οι παίκτες πρέπει να μένουν στην ομάδα τους, να αγωνίζονται από μικρή ηλικία στο ανδρικό τμήμα, διότι έτσι εξελίσσονται, και μετά να παίρνουν μεταγραφή σε άλλους συλλόγους. Έτσι συνέβη και μ’ εμένα, αλλά και με όλους τους παίκτες που αποτέλεσαν τις χρυσές φουρνιές του μπάσκετ”.

Καλή επιτυχία στην ομάδα της πόλης!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω