Είστε εδώ
Αρχική > ΑΠΟΨΕΙΣ > ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Αν έχεις μπάρμπα… διάβαινε…

ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Αν έχεις μπάρμπα… διάβαινε…

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Οι φωνές για κινήσεις παραχώρησης ωρών χρήσης του Γηπέδου Γαλατσίου από τους υπεύθυνους του Δήμου Γαλατσίου, σε συλλόγους ΕΚΤΟΣ του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, πληθαίνουν.

Κινήσεις “φίλων” και “γνωστών” για να συγκεντρωθούν παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου σε “νέα” ομάδα που φαίνεται να ‘χει “Μπάρμπα” στο Δήμου Γαλατσίου είναι σε εξέλιξη. Πολλές επίσης οι παραχωρήσεις του γηπέδου για αγώνες σε τρίτους εκτός Γαλατσίου, χωρίς να υπάρχει ουσιώδης αντίδραση από τα Σωματεία Ποδοσφαίρου του Γαλατσίου. Η απραγία αυτή προκάλεσε για μια ακόμη φορά τη παρέμβαση του γνωστού Γαλατσιώτη Γιάννη Κατσώνη, που μας απέστειλε το παρακάτω κείμενο.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

Προς τα Δ.Σ.
ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – Α.Ο.ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ

Κυρίες και κύριοι,
Όλοι όσοι το μακρινό 1977 συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, κάποιοι εξ αυτών αείμνηστοι πλέον, το έκαναν ως αυτονόητη υποχρέωση προκειμένου να αποκτήσει η νεολαία και τα σωματεία του Γαλατσίου ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Σίγουρα δεν συγκρούστηκαν για να επιδίδεται ο σημερινός Δήμαρχος, σε παιχνίδια εξυπηρέτησης αλλότριων προσωπικών του εξυπηρετήσεων, σε βάρος των στοιχειωδών αναγκών προπονητικής πρόσβασης των Γαλατσιώτικων σωματείων στο γήπεδο.
Και είναι ιδιαίτερα ανησυχητική η δική σας αφωνία και ανοχή στις μεθοδεύσεις του αχαρακτήριστου πρώτου πολίτη της Πόλης μας, που συμπεριφέρεται ως να είναι τσιφλίκι του το ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Προσωρινός διαχειριστής είναι και υποχρεωμένος εκ της ιδιότητας του να στηρίζει το Αθλητικό Γαλάτσι και τους αθλητικούς φορείς. Δεν είναι για να εξυπηρετεί προσεχείς στόχους του, με φαύλες μεθοδεύσεις που στην ουσία υπονομεύουν την δυνατότητα σωστής αθλητικής προσφοράς των Γαλατσιώτικών σωματείων προς τα παιδιά του Δήμου μας.

Κυρίες και κύριοι των Δ.Σ. των ποδοσφαιρικών Συλλόγων του Γαλατσίου.
Έχετε υποχρέωση να αντιδράσετε με όλους τους τρόπους απέναντι στον Δήμαρχο και τη Δημοτική του παρέα, που “παραγοντίζουν” σε βάρος των αθλητικών αναγκών της νεολαίας μας.
Είναι και υποχρέωσή σας απέναντι στην Ιστορία των Συλλόγων σας και στους ανθρώπους που προηγήθηκαν, στηρίζοντας του Συλλόγους που έχετε σήμερα την τιμή να υπηρετείτε και την υποχρέωση να αντιδράτε και να μάχεστε απαράδεκτες μεθοδεύσεις.

ΓΑΛΑΤΣΙ 25-Μάρτη-2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ

Σχετικά άρθρα

Πάνω