Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lock Down και Αθλητικές Ακαδημίες!

Lock Down και Αθλητικές Ακαδημίες!

Τελικά, θέλουν όλοι να ανοίξουν οι Ακαδημίες ή όχι?

Πολλές οι φωνές από ειδικούς και μη των αθλητικών ακαδημιών και του ερασιτεχνικού αθλητισμού γενικότερα σχετικά με το lockdown των μαζικών αθλητικών δραστηριοτήτων. Οι προπονητές μπάσκετ – ποδοσφαίρου κλπ, έχνου ξεσηκωθεί με στόχο την πίεση για επανέναρξη των δραστηριοτήτων τουλάχιστον των αθλητικών ακαδημιών.

Ήδη προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΓΓΑ σχετικά, για τη Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 12:00. Λεπτομέρειες για τη συγκέντρωση ΕΔΩ!!!

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας, έχει και αυτός τη πρότασή του για το άνοιγμα των Ακαδημιών του μπάσκετ, και μάλιστα προτείνει και συγκεκριμένο τρόπο!

Από την άλλη πλευρά, οι ειδικοί λοιμοξιολόγοι και οι κυβερνήτες του τόπου δηλώνουν περισπούδαστα ότι ο κορονοϊός κολλάει στις μαζικές αθλητικές δραστηριότητες και μάλιστα, η “μπάλλα” είναι από  τους καλύτερους μεταφορείς του ιού. !!!;;;???

Μια και από πλευράς Αθλητικών Συλλόγων, ειδικά αυτών που κόπτονται για τα αναπτυξιακά προγράμματα των αθλημάτων στις Ακαδημίες τους, δεν έχουμε ακούσει ή διαβάσει κάτι επίσημο, , μια θέση τέλος πάντων για ναι ή όχι στην επανέναρξη, είπαμε να βάλουμε λίγο το χεράκι μας, να βοηθήσουμε τη κατάσταση.

Λοιπόν, ρωτάμε κυρίως τους ΓΟΝΕΙΣ και ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ, όλων αυτών των παιδιών που μήνες τώρα κάθονται μπροστά σε οθόνες αντί να τρέχουν σε ανοικτά ή κλειστά γήπεδα. Ρωτάμε αυτούς που βάζουν το χέρι βαθιά στη τσέπη για να αθλούνται τα παιδιά τους, να συντηρούνται οι Αθλητικοί Σύλλογοι και οι καρακλοκένταυροι πρόεδροι  τους…

ΨΗΦΙΣΤΕ: Πόσο αναγκαία θεωρείτε την επανέναρξη των Αθλητικών Ακαδημιών κάτω από τις συνθήκες που ζούμε?

To GalatsiSports ξεκινά από σήμερα μια ανοικτή σε όλους δημοσκόπιση, που θα τελειώσει στις 13 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα.  Απαντήστε στο παραπάνω ερώτημα.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω