Είστε εδώ
Αρχική > ΚΟΙΝΩΝΙΑ > Πέφτουν σοβάδες… φάπες?

Πέφτουν σοβάδες… φάπες?

Στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου, με δύο επιστολές που έχει στείλει, τη πρώτη Οκτώβριο του 2022, (->ΑΡ_ΠΡΩΤ_8_2022 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ), με πλήρη καταγραφή των απαραίτητων εργασιών συντήρησης, και με τη δεύτερη στις 14 Φεβρουαρίου 2023, (->ΑΡ_ΠΡΩΤ_4_2023 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ), ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ το Δήμο Γαλατσίου και τις αρμόδιες υπηρεσίες του, ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στο κτήριο του σχολείου, με το κίνδυνο πλέον να είναι ορατός για τα παιδιά και τους δασκάλους τους, σε αίθουσες διδασκαλίας αφού πέφτουν σοβάδες από τα ταβάνια.

Το πρόβλημα, όπως αναφέρεται, είναι γνωστό στο Δήμο Γαλατσίου από το καλοκαίρι του 2020, αλλά ΔΕΝ έχει γίνει τίποτα.  Εμείς ρωτάμε απλά και ταπεινά:
1. Εχει κάνει αυτοψία η τεχνική υπηρεσία του Δήμου? Το πόρισμά της τι λέει?

2. Ποιός έχει αναλάβει την ευθύνη για πιθανά “ατυχήματα” από σοβάδες στα κεφάλια των μαθητών?

3. Υπάρχει κάποιος στο Δήμο Γαλατσίου, από τους αιρετούς άρχοντες, να ενδιαφέρεται για την υγεία μαθητών και δασκάλων?

Τη καταλληλότητα των σχολικών μονάδων θα την “αξιολογήσει” το σύστημα της κ. Κεραμέως ή δεν έχει να κάνει με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών? Τρομάρα σας και τρομάρα μας.

Για το θέμα, μαθαίνουμε ότι η παράταξη “Γαλάτσι από κοινού” κατέθεσε ερώτημα προ ημερησίας διάταξης για το ΔΣ του Δήμου της 21ης Φεβρουαρίου 2023. Να δούμε τις απαντήσεις!

Αφού από το καλοκαίρι του 2020, ο Δήμος Γαλατσίου είναι ενήμερος για τα προβλήματα του κτηρίου στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου και δεν έκανε τίποτα, θυμηθείτε το στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές!

Σχετικά άρθρα

Πάνω