Ο ιστορικός ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ σε νέα εποχή!
Με το παρκέ του κλειστού της Ηλία Ζερβού να έχει ανακαινισθεί πλήρως, ως πρώτη παρέμβαση στο γερασμένο κλειστό του ΣΠΟΡΤΙΓΚ, με μια νέα ιστοσελίδα που δείχνει τη σημασία της νέας διοίκησης στην επικοινωνία την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, και με νέες σοβαρές παρεμβάσεις στο γήπεδο που αναμένονται σύντομα, ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ περνάει σε μια νέα εποχή, εποχή αναγέννησης και συνέχειας της ιστορικής διαδρομής του συλλόγου.

Η νέα διοίκηση, υπό τον πρόεδρο κ. Μιχαήλ Ευμορφίδη έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά της με τις πρώτες εντυπωσιακές ενέργειες. Μια από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες μας αφορά και σε κτήριο απέναντι από το σταθμό του Ηλεκτρικού στον Άγιο Ελευθέριο.
Μια τετραώροφη οικοδομή, που βρίσκεται στα Άνω Πατήσια, στην Αθήνα, και επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης αριθμός 92, αποκτήθηκε από την εταιρεία «METRO PATISSIA REAL ESTATE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που ιδρύθηκε μόλις τον Ιανουάριο του 2026, 100% θυγατρική της «ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ» συμφερόντων κ. Μιχάλη Ευμορφίδη, του νέου ισχυρού άνδρα του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ.
Το τίμημα για ολόκληρη την οικοδομή μαζί με το οικόπεδο της έφτασε στο ποσό των €510.000, το οποίο καταβλήθηκε εξ ιδίων κεφαλαίων.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ακίνητο πρόκειται να μετατρέψουν οι νέοι ιδιοκτήτες του σε αυτόνομα διαμερίσματα που, αν ο σχεδιασμός για τον ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ προχωρήσει όπως υπολογίζεται, θα χρησιμοποιείται ως κατοικία των ξένων επαγγελματιών αθλητών και αθλητριών των ομάδων του συλλόγου.

Ταυτόχρονα με την δημοσιοποίηση της νέας σελίδας του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, ο σύλλογος θέτει σε κυκλοφορία και τη κάρτα μέλους για την περίοδο 2026-2027 στη τιμή των 50Euro!

Πληροφορίες στα Γραφεία του Συλλόγου και ΕΔΩ






