Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, στο Καρπενήσι.

Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, στο Καρπενήσι.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ξεκινά το 5ο Βίκος Young Talents Tournament, το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων!

Με τη συμμετοχή έντεκα ομάδων από όλη την Ελλάδα, ξεκινά τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ στο Καρπενήσι.

Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο τζάμπολ του 5ου Βίκος Young Talents Tournament, τουρνουάθεσμός όπου το αύριο του ελληνικού μπάσκετ θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο παρκέ.

Νεαροί αθλητές (γεν. 2008), μέλη συλλόγων απ όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν από τις 7 έως τις 10 Απριλίου στο Καρπενήσι για ένα μοναδικό τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ, αγωνιστικές εμπειρίες και παράλληλες δραστηριότητες. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Καρπενησίου και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ξενοδοχείου Montana Hotel & Spa, από το απόγευμα της Παρασκευής (7/4) μέχρι το πρωί της Δευτέρας (10/4).

Στο 5th Βίκος Young Talents Tournament θα λάβουν μέρος κορυφαίες ακαδημίες από όλη την Ελλάδα, ενώ θα συμμετάσχει και ο Άτλαντας Καρπενησίου. Συμμετοχή δήλωσαν, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Μαντουλίδης, ο Πιερικός Κατερίνης, ο Ανδρογέας Ηρακλείου, ο ΟΦΗ, ο Αστέρας Πλαγιαρίου, ο Έσπερος Κω και ο ΑΓΣ Ιωαννίνων.

«Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να προβάλουμε το Καρπενήσι σε όλη την Ελλάδα και να τονώσουμε την τοπική επιχειρηματική αγορά για όλο το τετραήμερο! Συγκεκριμένα υπολογίζουμε ότι εκτός των 250 αθλητών και συνοδών προπονητών των ομάδων,τις αποστολές θα ακολουθήσουν πάνω από 100 συνοδοί γονείς και επισκέπτες των αγώνων, τονώνοντας την τοπική αγορά! Εκτός από τα οικονομικά οφέλη θα υπάρχουν και αγωνιστικά για τους όλους τους συλλόγους καλαθοσφαίρισης, με σκοπό να δώσουμε στους νεαρούς αθλητές κίνητρα και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον τους. Το τουρνουά αυτό θα παρουσιάσει υψηλό συναγωνισμό για την προαγωγή των αξιών του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθε και της ευγενούς άμιλλας. Πάνω από όλα οι ομάδες θα αγωνιστούν όχι για την διάκριση αλλά για την απόδειξη της αγάπης για την καλαθοσφαίριση», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το πρόγραμμα:

Σχετικά άρθρα

Πάνω