Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Τρεχάτε Ποδαράκια μου…

Τρεχάτε Ποδαράκια μου…

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ στα ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Φαίνεται ότι αυτό το καλοκαίρι θα κάνει πολλούς παράγοντες να χάσουν… τις διακοπές τους.

Από τη μία η επικαιροποίηση των στοιχείων των Συλλόγων για το 2022 στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ που έληγε στις 31/7 και δόθηκε παράταση έως τις 17/08/2022, από την άλλη οι δηλώσεις συμμετοχής σε πρωταθλήματα που λήγουν και αυτές στις 17/08/2022, σημαίνει ότι διακοπές ΝΟΤ!

Από μια ματιά στο Μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων, ελάχιστα από τα σωματεία της γειτονιάς μας έχουν ήδη επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους.

Όσον αφορά στα πρωταθλήματα και κύπελλα μπάσκετ τόσο των Ανδρών όσο και των Γυναικών, εκεί αναμένεται και ένας “ψηφιακός” πανικός αφού όπως διαβάζουμε στις επίσημες ανακοινώσεις, “Στο τελικό στάδιο η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας εγγραφών / μεταγραφών“, πράγμα που σημαίνει ότι στις 3 Αυγούστου 2022 ΔΕΝ έχουν ακόμη γίνει ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ άρα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι λίστες αθλητών κάθε σωματείου. Και είναι πολύ η δουλειά που πρέπει να γίνει on line, για να μπορέσουν να είναι όλα έτοιμα για την αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων που προγραμματίζονται για τη δεύτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη σε αρκετές διοργανώσεις.

Όσον αφορά στη γειτονιά μας, πιστεύουμε ότι πολλά σωματεία θα ταλαιπωρηθούν στο ψηφιακό κόσμο που καλούνται να λειτουργήσουν. Αν κάνετε μια βόλτα στα επίσημα sites των Συλλόγων, εκτός μιας – δύο εξαιρέσεων, τα υπόλοιπα είναι ανημέρωτα και παρατημένα στο… προχθές! Άντε τώρα αυτοί που παρατήσαν απλά web sites να οργανώσουν το ψηφιακό μετασχηματισμό των Συλλόγων τους.

Τι και αν γράφαμε και ξαναγράφαμε για Προσωπικά Δεδομένα, Μητρώα ΓΓΑ, αλλαγές στους νόμους κλπ. μπενάκης – βγενάκης στο θαυμαστό κόσμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού!

Και τελειώνοντας για να πάμε και διακοπές, δε μπορούμε να παραβλέψουμε δύο σημαντικές ειδήσεις που αφορούν στο Γυναικείο Μπάσκετ της περιοχής μας.

  • Για πρώτη φορά από την ίδρυσή του το Μπάσκετ Γυναικών της ΑΕΣ ‘ΕΝΩΣΗ’ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΔΕΝ συμμετέχει σε καμμιά διοργάνωση. Η μόνη παρουσία θα είναι αυτή των Νεανίδων και Κορασίδων στη Β’ κατηγορία ΕΣΚΑ, μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες του ιστορικού ΣΠΟΡΤΙΓΚ.
  • Μετά τη περσινή αποχή από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, ο ιστορικός ΣΠΟΡΤΙΓΚ συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, όπως είχαμε ήδη γράψει, φτου και από την αρχή δηλαδή…

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, και θα είμαστε μαζί, αν και όταν χρειαστεί, πριν το Σεπτέμβρη.

Σχετικά άρθρα

Πάνω