01
Σεπ 15

ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι διεθνείς αδερφές Βιντσιλαίου περιμένουν το ΑΣΕΑΔ!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!

Το ένα καπρίτσιο φέρνει το άλλο, και δύο ταλαντούχες διεθνείς αθλήτριες μπάσκετ της πόλης μας κινδυaponomiνεύουν να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης τη περίοδο 2015-2016.

Η ιστορία σε συνέχεια του άρθρου του Galatsisports τον Ιούνιο, είναι, ότι η ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ζήτησε ένα αρκετά σοβαρό ποσό για τη παραχώρηση στην ΑΕ.Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ των δύο διδύμων αδερφών, ποσό που κρίθηκε υπερβολικό από την ομάδα των Βορείων Προαστείων. Στη συνέχεια και παρά τις προσπάθειες γονιών και παραγόντων λύση στο οικονομικό δεν βρέθηκε, με αποτέλεσμα οι αθλήτριες να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ αφού είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ επιθυμούν να συνεχίσουν στην ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πλέον.

Και επειδή η διαδικασία μέσα από το ΑΣΕΑΔ μπορεί να είναι χρονοβόρα, και μάλιστα αν θελήσει η ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ μπορεί να τη καθυστερήσει περαιτέρω με νομικίστικα κόλπα, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι αθλήτριες να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης στο επόμενο πρωτάθλημα.

Το ΑΣΕΑΔ, όπως λένε οι πληροφορίες μας, είναι πολυ πιθανό να αργήσει να εκδικάσει την υπόθεση αφού η νέα του σύνθεση ΔΕΝ έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ μαθαίνουμε ότι επανήλθε με νεότερη πρόταση αυξημένη κατά περίπου 50%, αλλά ακόμη βρίσκεται στα μισά από αυτά που απαιτεί η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ! Τζίφος και πάλι δηλαδή!

Η Αγγελική και Σταυριανή Βιντσιλαίου δηλώνουν ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν στο Γαλάτσι. Ταυτόχρονα οι πληροφορίες του galatsisports, προερχόμενες τόσο από γονείς όσο και από παράγοντες του μπάσκετ της περιοχής λένε ότι στη πραγματικότητα το Γαλάτσι δεν ήθελε να κρατήσει τις αθλήτριες από την αρχή, για διάφορους λόγους.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στο galatsisports είναι πολλές, από όλες τις μεριές και δυστυχώς προσβλητικές για πολλούς. Δεν θα μπούμε στη λογική να τις μεταφέρουμε με ονοματεπώνυμα γιατί θεωρούμε ότι δεν αξίζει στα παιδιά μας να «διοικούνται» ή να «διδάσκονται» από ανθρώπους που δεν διστάζουν να τσαλαπατήσουν προσωπικότητες για ίδιο όφελος. Επομένως δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα «υποδείξουμε» φταίχτες και μπαμπούλες! Θα κρατήσουμε όμως τις πληροφορίες για τον εαυτό μας και για μελλοντικά ρεπορτάζ.

Όσοι γνωρίζουν τα περί του Γαλατσιώτικου Μπάσκετ και την ιστορία του, ξέρουν ποιός έχει προσφέρει τι και πότε, με τι κόστος και με τι ιδρώτα. Ξέρουν ποιός έχει φέρει διακρίσεις σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο. Όλα τα υπόλοιπα απλά επιβεβαιώνουν το βούρκο της εποχής που ζούμε.

 

31
Αυγ 15

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Εσείς που θα γράψετε το παιδί σας;

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ σε ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ!

Με το Σεπτέμβρη να μπαίνει αύριο, όλοι οι Σύλλογοι της περιοχής μας ανακοινώνουν την έναρξη των προγραμμάτων των Ακαδημιών τους για αγόρια και κορίτσια από 6 μέχρι και 15 χρόνων.

To galatsisports συγκέντρωσε σε ένα πίνακα στοιχεία επαφών για τα διαφορετικά τμήματα ακαδημιών αθλημάτων που λειτουργούν σε συλλόγους της περιοχής μας. Σε περίπτωση που ξεχάσαμε κάποιες Ακαδημίες, παρακαλούμε τους υπευθύνους τους να μας το αναφέρουν ώστε να συμπληρώσουμε  τον πίνακα.

akademies_list
ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΦΩΝ

Ταυτόχρονα, και επί ένα μήνα, τον Σεπτέμβρη θα διεξάγεται μια δημοσκόπιση, ΟΧΙ για τις εκλογές, αλλά για το τι μετράει περισσότερο στην απόφασή σας για την επιλογή του Συλλόγου για τα παιδιά σας. Στη δεξιά στήλη της σελίδας μας, μπορείται να ψηφίσετε αντίστοιχα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τις 30 Σεπτέμβρη για να χρησιμοποιηθούν από τους Συλλόγους για τη καλύτερη οργάνωση των Ακαδημιών τους.

23
Αυγ 15

ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Το Θρίλερ συνεχίζεται…

Στην ΑΕΚ λέει το ΤΑΙΠΕΔ – Άγνοια ο Δήμος Γαλατσίου!!!

Το θέμα του ΠΑΛΑΙ καλά κρατεί!!! Δηλώσεις – Συνεντεύξεις – Ψηφίσματα, πάνε και έρχονται από όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.

galatsinow12Η ΑΕΚ που «καίγεται» για γήπεδο διαρρέει ότι έχει συμφωνήσει με το ΤΑΙΠΕΔ για μακροχρόνια μίσθωση του ΠΑΛΑΙ και χρήση του από τις 15:00 και μετά τις καθημερινές, «παραχωρώντας» τα πρωϊνά στο Δήμο Γαλατσίου.

Πριν λίγες ημέρες στην ΕΡΑ Σπορ 101.8 ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Γαλατσίου από την ΑΕΚ.

Άγνοια για τα παραπάνω δηλώνει επίσημα ο Δήμαρχος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Γ. Μαρκόπουλος που συναντήθηκε για το θέμα  με τους εκπροσώπους των παρατάξεων και επιβεβαίωσαν την ισχύ της 177/2015 απόφασης του ΔΣ.

Το ΔΣ του Δήμου ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πλήρη αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης, εκχώρησης ή μακροχρόνιας μίσθωσης του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου. Κάθε τέτοια πράξη είναι αντίθετη με τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής… (είναι;;;)

Ψήφισμα και του του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου εδώ για το θέμα, μια και ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι Επτανήσιος….

Και οι ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ της πόλης ΑΔΡΑΝΟΥΝ….!!! Αυτοί που πρώτοι θα έπρεπε να είναι στα «κάγκελα», ούτε μια λέξη επίσημα, όχι ψήφισμα!

Λες και κάποιο μαγικό θα γίνει και θα πέσουν χρήματα από τον ουρανό στο ΠΑΛΑΙ για τη επισκευή του (ΝΑΙ απαιτείται και τέτοια μετά από 10 χρόνια.), τη χρηματοδότηση λειτουργίας του και τη συντήρησή του!

Σε αυτό το δύσμοιρο τόπο, πάντα κάποιο «δημόσιο», «κράτος»,  ή «κοινοτικά κονδύλια» θα επεμβαίνουν ως δια μαγείας για να δώσουν λύση στην ανικανότητα των διοικούντων που ακόμα ψάχνουν να βρούν «επιστημονικούς» φορείς για να μελετήσουν το «καλύτερο» τρόπο για τη χρήση του Ολυμπιακού Ακινήτου που σαπίζει!!!

Τους έχουμε νέα… Περιμένετε, μή βιάζεστε, σε 5 χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα, μια και το ΠΑΛΑΙ θα είναι ένα μάτσο σιδεριές για ανακύκλωση…κάτι θα εισπράξετε τότε!