Ειδήσεις – Ανακοινώσεις

Νέα και Ανακοινώσεις για τον Αθλητισμό στο Γαλάτσι.

Επιστροφή με πολλά προβλήματα.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!

alsos-beikoyΜετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η επάνοδος, στα κοινά του Γαλατσίου και ειδικά του Αθλητικού χώρου, έκρυβε πολλές αρνητικές ειδήσεις για να μη πούμε κάτι βαρύτερο.

Μια βόλτα μας στο Άλσος Βέικου απέδειξε την πλήρη εγκατάλειψη των Αθλητικών χώρων, αφού οι Δημοτικοί άρχοντες που αποχωρούν στις 31 Αυγούστου φρόντισαν μόνο τις διακοπές τους και όχι τι θα παραδώσουν στους νεοεκλεγέντες.

Με σπασμένα καλάθια που κρέμονται, και ταμπλώ που ισα-ισα  στηρίζονται στα ανοιχτά γήπεδα του μπάσκετ, το γήπεδο ποδοσφαίρου να κρίνεται ακατάλληλο από την ΕΠΣΑ, και το κλειστό του μπάσκετ να μην έχει άδεια λειτουργίας, οι Σύλλογοι της πόλης μας καλούνται να ξεκινήσουν μια ακόμη αθλητική χρονιά με ελπίδα για κάτι καλύτερο…

Πολλές οι αλλαγές και σε επίπεδο συλλόγων, με αλλαγές προπονητών αλλά και σχεδίων λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης. Μένει να δούμε που θα οδηγήσουν όλα αυτά. Το Galatsisports, σε λίγες μέρες αφού κάνει την απαραίτητη έρευνα στα Αθλητικά της πόλης μας θα σας ενημερώσει με λεπτομέρειες και ονόματα.

ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους – Με ΥΓΕΙΑ!!!

ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ: Οι Διαρρήξεις καλά κρατούν…

ΕΓΔΥΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!

robberΓια πολλοστή φορά άγνωστοι άδειασαν τα γραφεία των Συλλόγων που βρίσκονται πίσω από το Κλειστό Γυμναστήριο στο Άλσος Βέικου. Προχθές το βράδυ, διαρρήκτες «ανοιξαν» τα γραφεία του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, της ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και του Συλλόγου Τέννις και αφαίρεσαν αθλητικό υλικό και οθόνες υπολογιστών.

Αυτή τη φορά, οι διαρρήκτες έκοψαν τη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του κλειστού υπό τον φόβο του συναγερμού, και έκαναν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.

Είναι χαρακτηριστικό της εγκατάλειψης του Άλσους Βέικου, εκτός των διαρρήξεων που γίνονται συχνά αφού ΔΕΝ υπάρχει φύλακας -περίπολος ή ότι άλλο απαιτείται, ότι σήμερα σχεδόν 48 ώρες μετά το γεγονός, ο υπεύθυνος ηλεκτρολόγος του Δήμου Γαλατσίου  ΔΕΝ είχε ενημερωθεί για το κόψιμο του καλωδίου της παροχής ρεύματος του κλειστού, δηλαδή το χθεσινο βράδυ οι εγκαταστάσεις ήταν μέσα στο μαύρο σκοτάδι.

Μη μου τη καλοκαιρινή ραστώνη τάρρατε!!!

 

ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Ο αγώνας συνεχίζεται…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΝΙΚΗ του ΠΑΛΑΙ!!!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στο Δημαρχείο η συγκέντρωση που οργανώθηκε από τη Κίνηση Φορέων και Πολιτών Γαλατσίου – Ν.Ιωνίας  – Ε” Δημοτικής κοινότητας Δ.Αθήνας για τη διάσωση του ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, με σκοπό τον προγραμματισμό των επομένων εκδηλώσεων και αγωνιστικών κινήσεων.

palai_no Ένθερμη υποστήριξη των θέσεων της «Κίνησης » από τους  εκπροσώπους  της Ν .Ιωνίας και της Εης Δημοτικής Κοινότητας, πέραν της παρουσίας τους στην εκδήλωση που αποφάσισε:

  • Την οργάνωση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας το Σεπτέμβρη
  • Την κυκλοφορία κειμένου με αιτιολογημένες τις θέσεις ‘’ Δημόσια εγκατάσταση για αθλητισμό και πολιτισμό με ελεύθερη τη πρόσβαση των πολιτών ‘’.Το κείμενο θα τεθεί υπόψη των πολιτών με συλλογή υπογραφών.
  • Τη νομική διερεύνηση για τυχόν παρεμβάσεις στον κατάλληλο χρόνο. Γιά το σκοπό αυτό αποφασίστηκε συνάντηση των δικηγόρων που συμμετέχουν στη  «Κίνηση » την Τετάρτη 16.7.14

Ο νεος Δήμαρχος Γαλατσίου κ.Γ. Μαρκόπουλος που παρευρέθηκε, δήλωσε ότι τον απασχολεί η δυνατότητα συμμετοχής του Δήμου στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ και επανέλαβε ότι οι χειρισμοί υπό τη Δημαρχία του θα γίνονται με διαφάνεια και συμμετοχή όλων, ενώ αποχωρώντας τόνισε, ότι συμφωνεί με όποια απόφαση ληφθεί στη συνέχεια.

Αν μη τι άλλο, από τις εκδηλώσεις κα ιτη συμμετοχή των φορέων φαίνεται η διάθεση για αγώνα στην υπόθεση ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ! Οψόμεθα!!!

« Older Entries