23
Απρ 15

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κλήση σε απολογία για ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ

eskaΣε έγγραφη απολογία καλούνται από την ΕΣΚΑ οι ομάδες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, για τα επεισόδια μεταξύ παικτών-φιλάθλων και παραγόντων που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας στο ΓΑΛΑΤΣΙ.

Οι διαιτητές του αγώνα με τις εκθέσεις τους περιγράφουν τα γεγονότα, και αναφέρουν ότι κρατήθηκαν τα δελτία των ΚΑΡΑΜΑΔΟΥΚΗ, ΜΑΡΙΝΟΥ από τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ΡΕΝΤΙΦΗ, ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ από την Ν. ΙΩΝΙΑ.

Επίσης αναφέρουν ότι τα επεισόδια άρχισαν με τη λήξη του αγώνα από την εισβολή οπαδών και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και τα προκλητικά σχόλια-συνθήματα όλων εναντίον όλων. Στη σύρραξη που ακολούθησε, πήραν μέρος και άλλοι αθλητές αλλά δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη ταυτότητά τους. Ονομαστικά αναφέρεται και ο έφορος της Ν. ΙΩΝΙΑΣ για τη συμμετοχή του σε αυτήν.

Οι ομάδες καλούνται να υποβάλλουν τις έγγραφες απολογίες τους μέχρι τη Δευτέρα 27/4/2015 στις 13:00.

Δεν έγινε γνωστό αν η επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ θα συνεδριάσει αμέσως μόλις πάρει τις απολογίες ώστε να υπάρχει χρόνος για την έκδοση απόφασης σχετικά με τιμωρείες ή μη των αθλητών, δεδομένου ότι τα επόμενα παιχνίδια των ομάδων γίνονται την ίδια μέρα το βράδυ.

15
Απρ 15

Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

aog_logoΣε τακτική αλλά και εκλογική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για τις 13 Μαη 2015 (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 12/5/2015 ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓ. ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ)! Με δεδομένο ότι η σημερινή διοίκηση είχε εκλεγεί στις εκλογές του καλοκαιριού 2013, και αφού με βάση το καταστατικό η θητεία της είναι τριετής, η πρόσκληση για εκλογές σημαίνει ότι η σημερινή διοίκηση πρέπει να παραιτηθεί (ή έχει ήδη παραιτηθεί αλλά δεν έχει ανακοινωθεί).

Η σχετική πρόσκληση έχει ήδη δημοσιευθεί στο επίσημο site του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ απ” όπου και και την αντιγράφουμε:

Γαλάτσι 1.4.2015

 ΠΡΟΣΚΛΗΣH

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ – ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Σας προσκαλούμε σύμφωνα με το καταστατικό σε Ετήσια Τακτική – Eκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 12 Μαίου 2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γαλατσίου (Δημαρχείο 2ος όροφος) και ώρα 20:00 με τα εξής θέματα:

1.Απολογισμός Πεπραγμένων Δ.Σ.

2.Οικονομικός Απολογισμός

3.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4.Τοποθετήσεις των μελών επί των πεπραγμένων και του Οικονομικού απολογισμού

5.Έγκριση πεπραγμένων και Οικονομικού Απολογισμού

6.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

7.Διενέργεια Εκλογών

Στη Γενική συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος, όλοι οι γονείς και φίλοι του Ομίλου, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη και να ψηφίσουν στις εκλογές, πρέπει να καταβάλουν 10 ευρώ για την εγγραφή και 20 ευρώ για την ετήσια συνδρομή τους.

Υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι 12/5/2015.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Το Δ.Σ.

 

06
Απρ 15

4ο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

pas_4o_2015Για 4η χρονιά ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ  οργανώνει το ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, κατά το χρονικό διάστημα 14-17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου και με την έγκριση της Ε.Π.Σ.Α. Το Τουρνουά γίνεται για 4η συνεχή χρονιά και αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για τους μικρούς ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της Αττικής.

Το τουρνουά καλύπτει έξι ηλικιακές κατηγορίες παιδιών και οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα του Άλσους Βέικου, στο Γαλάτσι!

Πληροφορίες παρέχονται από τον Υπεύθυνο της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, Κο ΠΕΤΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ(τηλεφ. 6977 547486).