21
Ιούλ 16

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κτίζει ομάδα για Α1 ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ στις Γυναίκες!

Νιάτα και Εμπειρία σε ένα δυνατό κοκτέιλ!

Οι κινήσεις στο Γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ, αν μη τι άλλο δείχνουν κατεύθυνση Α1. Η ιστορική ομάδα των Πατησίων ανακοίνωσε μεταγραφές Διεθνών, Νέων και έμπειρων αθλητριών, που σε συνδιασμό με τις παραμένουσες στην ομάδα δημιουργούν ένα μίγμα ικανό για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα της Α2 της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Νικολίνα Ιωαννίδου
Νικολίνα Ιωαννίδου
Mouzaki
Νατάσα Μουζάκη

Ο coach Σταύρος Νακάκος, θα έχει επομένως στη διάθεσή του, την Νικολίνα Ιωαννίδου, δεύτερη σκόρερ πέρυσι του Άρη Πετρούπολης στην Α1,  και σε 14  ματς είχε 8,7 π., 2,5 ριμπάουντ., 1,2 ασίστ , 3,1 λάθη, την Τόνια Δανούση που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό, τις διεθνείς Μαρία και Αλεξάνδρα Δανδουλάκη, που πέρυσι έπαιζαν στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας, τη Γεωργία Σιδέρη από τον ΕΥΝΙΚΟ, την 21 ετών Κική Εμμανουηλίδου πέρυσι παίκτρια του ΚΡΟΝΟΥ Αγ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην Α1, και τέλος τη Νατάσα Μουζάκη, η επιστορφή της οποίας στην ομάδα που την ανέδειξε αποτελεί μια από τις μεγάλες ειδήσεις των μεταγραφών.

Το νέο αυτό ρόστερ των Γυναικών του Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ, μακρυά από προβλήματα περασμένων ετών, στηριγμένο από νέους ανθρώπους στη Διοίκηση, και με μια μοντέρνα φιλοσοφία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

 

11
Ιούλ 16

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Εκλογές και Νέα Διοίκηση!

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

2 pas-galatsi-logo-72dpiΜε σεβασμό στο φίλαθλο κοινό της πόλης, ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ με δελτίο τύπου ενημερώνει για την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που προέκυψε από τις εκλογές στην ετήσια Γενική Συνέλευση καθώς και για τους ρόλους που ανελήφθησαν !

Το δελτίο τύπου:

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, κατά την οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχομένου Δ.Σ.

Στη συνέχεια τα μέλη εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο στην πρώτη συνεδρίαση του συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Καψής Περικλής

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κοσκινάς Κώστας

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μεσσαλάς Αντώνης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Καραμανίδου Χριστίνα

ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Πρωτονοτάριος Μάνος

ΤΑΜΙΑΣ : Ματσιούλας Γρηγόρης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : Ευαγγέλου Δημήτρης

ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΤΡΙΚΟΥ : Λυμπέρης Γιάννης

ΕΦΟΡΟΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ : Ξυδούς Περικλής και Χριστοδούλου Γιώργος

ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ : Σωτηρόπουλος Νίκος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Π.Σ.Α. : Μεσσαλάς Αντώνης

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ : Πρωτονοτάριος Μάνος

Στο μέτωπο των μεταγραφών τώρα, ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 3 ποδοσφαιριστές, που είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες για μεταγραφή, αλλά προτίμησαν την παραμονή στο ΓΑΛΑΤΣΙ.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιάννη Φραγκουλόπουλο, τον αμυντικό Μιχάλη Ευαγγέλου και τον επιθετικό Σπύρο Θεοδωρακάτο. Και οι τρεις ήταν βασικά στελέχη της ομάδος, την χρονιά που τελείωσε.

Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

01
Ιούλ 16

Πρόσκληση σε συνέλευση από ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ :

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2 pas-galatsi-logo-72dpiΤο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, σας καλεί να παραστείτε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/6/2016 και ώρα 8 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ΩΡΑ 7 μ.μ., στα γραφεία του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ (Εσπερίδων 7 Γαλάτσι), με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Διοικητικός Απολογισμός.

2. Οικονομικός Απολογισμός.

3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

4. Τοποθετήσεις μελών και ψηφοφορία για απαλλαγή του Δ. Σ. από κάθε ευθύνη.

5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

6. Εκλογές για την ανάδειξη 11 τακτικών και 5 αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ., καθώς και 3 τακτικών μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές, πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία του συλλόγου, μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-7-2016 και ώρα 9 μ.μ., μαζί με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, ότι δεν συντρέχει κώλυμα υποψηφιότητας. Παρακαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να συνδράμουν το Δ.Σ. στην προσπάθεια για την άρτια λειτουργία του συλλόγου και την υλοποίηση των οραμάτων που έχουμε όλοι μας, προς όφελος του Αθλητισμού και της Νεολαίας του Γαλατσίου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Καψής Περικλής       Καραμανίδου Χριστίνα