26
Ιουν 15

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην ΕΘΝΙΚΗ Νεανίδων κλήθηκαν οι αδελφές Βιντσιλαίου!

ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ!!!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γερεουδάκης κάλεσε για προετοιμασία τις αθλήτριες της Εθνικής Νεανίδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ Κατηγορία) που θα διεξαχθεί από 30 Ιουλίου με 9 Αυγούστου στο Βουκουρέστι.

Οι 18 αθλήτριες που κλήθηκαν είναι: Τζουγκράκη (Αρκάδι), Γεροστεργίου (Ηρακλής), Τζιότζιου, Κατσαμούρη, Παπαρδέλα (Άρης Θεσσαλονίκης), Ντάνου (Αμύντας), Κολλάτου, Φασούλα, Μαντά, Θεοδώρου (Πρωτέας Βούλας), Βιντσιλαίου Στ., Βιντσιλαίου Αγγ. (Γαλάτσι), Τσουκαλά (Αθηναϊκός), Δανδουλάκη (Ηρόδοτος), Τσαγκαρίδου (ΠΑΟΚ),  Δημητριάδου (Λασσάνη), Καρακούλα (Ηρακλής Κοζάνης), Στεφάνου (Τερψιθέα).

Η Αγγελική και η Σταυριανή Βιντσιλαίου της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα πάρουν μέρος στη προετοιμασία, με το μυαλό τους όμως στην εκκρεμότητα με το θέμα της μεταγραφής τους. Οι Αθλήτριες που θέλουν να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα τη καρριέρα τους, κατέθεσαν «Αίτηση Μεταγραφής Χωρίς τη συναίνεση του Σωματείου» επικαλούμενες «Σπουδαίο Λόγο», αίτηση που θα εξεταστεί απaes_paoό την ομοσπονδία. Η πλευρά των Αθλητριών υποστηρίζει ότι η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ζητά υψηλά οικονομικά ανταλλάγματα για να πει το ΟΚ σε μεταγραφή, πράγμα που τις οδήγησε στην αίτηση προς την Ομοσπονδία.

Πληροφορίες μας από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αναφέρουν ότι ο Σύλλογος θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν υφίσταται «Σπουδαίος Λόγος», και αν το πετύχει δεν θα γίνει δεκτή η αίτηση, οδηγώντας τις αθλήτριες πιθανά σε ένδικα μέσα (ΑΣΕΑΔ).

Όποια και να είναι η εξέλιξη τελικά, το σίγουρο είναι ότι οι διεθνείς Αθλήτριες του Γαλατσίου κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός αγωνιστικής δράσης την επομένη χρονιά, αφού η εκκρεμότητα αυτή τις θέτει εκτός προγραμμάτων προπόνησης σε συλλογικό επίπεδο. Δεν πρόκειται να εξετάσουμε ποιός ευθύνεται για μια τέτοια κατάσταση, το σίγουρο πάντως είναι ότι αθλητές /αθλήτριες εγκλωβίζονται σε διαδικασίες αντιπαράθεσεις συλλόγων-γονέων-παραγόντων, που τελικά βλάπτουν μόνο τα παιδιά!!!

Ευτυχώς που υπάρχει και η Εθνική Ομάδα Νεανίδων στη συγκεκριμένη περίπτωση…

23
Ιουν 15

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ Γ.Σ.

Την Ετήσια Τακτική Γενική του συνέλευση ανακοίνωσε ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ με τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης.

2 pas-galatsi-logo-72dpi

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Π.A.Σ.  Γ A Λ A Τ Σ Ι

ΕΔΡΑ : ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 7, 11146  ΓΑΛΑΤΣΙ

ΤΗΛ. 2102910071

 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣ : ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, σας καλεί να παραστείτε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 και ΩΡΑ 7 μ.μ., στα γραφεία του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ (Εσπερίδων 7 Γαλάτσι), με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης (Η.Δ.) :

  1. Διοικητικός Απολογισμός.
  2. Οικονομικός Απολογισμός.
  3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Τοποθετήσεις μελών και ψηφοφορία επί του Διοικητικού και Οικονομικού   Απολογισμού.
  5. Συμπληρωματικές εκλογές για την εκλογή ενός (1) τακτικού και τριών (3) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 και ΩΡΑ 7 μ.μ., στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα Η.Δ.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση, προκειμένου να συνδράμουν το Δ.Σ. στην προσπάθεια για την άρτια λειτουργία του συλλόγου.

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Κυρ. Γιαννικόπουλος        Δημ. Ιορδάνου

18
Ιουν 15

Άρχισε η πρώτη περίοδος του Θερινού Αθλητικού CAMP 2015

Περισσότερα από 430 παιδιά γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βέϊκου τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, 2015 για το ξεκίνημα της πρώτης περιόδου του θερινού αθλητικού CAMP 2015, που διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου εδώ και αρκετά χρόνια.

camp2015
Έναρξη CAMP 2015 δήμου Γαλατσίου!

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, μαζί με τους γυμναστές καλωσόρισαν όλα τα παιδιά στο φετινό θερινό Camp και τους ευχήθηκαν να περάσουν καλά, να απολαύσουν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό σε όλες τις εκφράσεις του.

Μετά τον αγιασμό τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πήραν άσπρα καπελάκια και μονόχρωμα μπλουζάκια σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την ηλικία τους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στους χώρους του Άλσους, όπου ξεκίνησε το πρόγραμμα άθλησης, κάτω από τη συνεχή εποπτεία των Γυμναστών και Γυμναστριών του Δήμου.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουνίου και η 2η περίοδος του θερινού αθλητικού Camp θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου 2015.