09
Φεβ 16

ΠΑΛΑΙ: «Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε» από το ΤΑΙΠΕΔ!

Στη ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!

Στη συνέχεια της απόρριψης της πρότασης του Δημάρχου κ. Γ. Μαρκόπουλου στο έκτακτο ΔΣ του Δήμου σχετικά με το ΠΑΛΑΙ και τη σχετική αναδίπλωση, ο Δήμαρχος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έστειλε στο ΤΑΙΠΕΔ στις 3/2/2016, μακροσκελέστατη επιστολή – πρόταση ομόφωνα αποδεκτή σχετικά με τη αξιοποίησή του από το Δήμο Γαλατσίου, Δήμο Ν. Ιωνίας, 5ου Διαμ. Δ. ΑΘΗΝΩΝ και Περιφέρεια Αττικής.

Η "απάντηση" του ΤΑΙΠΕΔ (Πατήστε για μεγάλο μέγεθος)
Η «απάντηση» του ΤΑΙΠΕΔ
(Πατήστε για μεγάλο μέγεθος)

Η απάντηση της υπαλλήλου του ΤΑΙΠΕΔ που εστάλη χθες 8/2/16 στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, εκτός του ότι τον «ενημερώνει» για την συνάντηση που συμμετείχε και ο ίδιος στο ΤΑΙΠΕΔ, την οποία περιέγραψε γλαφυρά και στη συνένευξή του ο κ. Σπύρος Παναγιώτου, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ πλήρως και ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ σε τίποτα από τα όσα περιγράφονται στην επιστολή πρόταση του Δημάρχου. Το μόνο που φαίνεται ότι την ενδιαφέρει είναι η όποια αίτηση χρήσης του Δήμου για το επόμενο εξάμηνο χώρων του ΠΑΛΑΙ να διασφαλίζει την ασφάλεια των χρηστών και τη πληρωμή των ΦΩΣ -ΝΕΡΟ -ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!

Και για να καταλάβουμε ποιά ακριβώς «περιπαίζει» με την απάντησή της το Δήμαρχο Γαλατσίου και κατ’ επέκταση τους 150 χιλιάδες κατοίκους αυτής της πόλης, σας την παρουσιάζουμε:

Η Ευαγγελία Τσιτσογιαννοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Είναι πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το City University of London (BSc Property Valuation & Finance και MSc Property Investment αντίστοιχα). Έχει εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση και εκτίμηση ακινήτων στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος ανάπτυξης στη LAMDA Development S.A. (Σ.Σ. Ιδιοκτήτης του the MALL) και ως υπεύθυνη τμήματος εκτιμήσεων στη Lambert SmithHampton Hellas S.A., ενώ από το 2008 έως πρόσφατα εργάζονταν ως υπεύθυνη του τμήματος εκτιμήσεων στη Cushman & Wakefield S.A./Proprius.

Διαβάστε την επιστολή του Δημάρχου Γαλατσίου ΕΔΩ!

Το θέμα του ΠΑΛΑΙ τελικά, επιβεβαιώνεται, όσο και αυτό να μην αρέσει σε πολλούς από εμάς, ότι χρειάζεται πολύ σοβαρή μελέτη και πρόταση και όχι κουβέντες του ποδαριού και του καφενείου.

Και για όσους αμέσως θα παρεξηγηθούν, ναι είναι κουβέντες καφενείου προτάσεις του τύπου «μπες μπροστά δήμαρχε και εγώ μαζί σου», «ο λαός απαιτεί το ΠΑΛΑΙ στη Δήμο» κλπ. Και ξέρετε κάτι συνδημότες, εχθροί και φίλοι;;; Στη περίπτωση του ΠΑΛΑΙ ταιρίαζει απόλυτα η λαϊκή παροιμία «Όποιος πάει για πολλά χάνει και τα λίγα»!!!

02
Φεβ 16

ΤΕΝΙΣ: Οι πίνακες των μετεγγραφών 2015!

και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016!

Από την ομοσπονδία του τένις, την Ε.Φ.Ο.Α. ανακοινώνονται οι μετεγγραφές που εγκρίθηκαν – απορρίφθηκαν και έχουν ισχύ από 01/01/2016.

Για να δείτε τους σχετιlogo_efoaκούς πίνακες πατήστε στα παρακάτω links:

Εγκεκριμένες μετεγγραφές 2015

Απορριφθείσες μετεγγραφές 2015

Ταυτόχρονα η ομοσπονδία ανακοίνωσε και το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2016, το οποίο αρχίζει την 8η βδομάδα του 2016, 26 Φεβ. – 01 Μάρ. 2016. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016!

 

15
Ιαν 16

ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε στο Γαλάτσι, ο δήμαρχος Γαλατσίου κ Μαρκόπουλος, η διοργανώτρια εταιρία Feel Good Sports Club, ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κώστας Πούλιος και οι εκπρόσωποι της Attica Bank (μέγας χορηγός) και του Action24,  μίλησαν για τον αγώνα δρόμο που προγραμματίζεται για τη Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στις 10:00.

run_funΟ δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος τόνισε:  ‘‘Είναι ιδιαίτερη τιμή που το ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ ξεκινάει από το Δήμο Γαλατσίου. Αυτή η εκδήλωση είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδείξουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας και να κινητοποιήσουμε τον κόσμο μας. Ως δημοτική αρχή υλοποιούμε το όραμα μας, ώστε να γίνει το Γαλάτσι ένας σημαντικός αθλητικός προορισμός. Σημαντικό όμως για εμάς είναι να αναδείξουμε και ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί την πόλη μας, όπως είναι η απαίτηση της διεκδίκησης  του κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστήριου του Γαλατσίου, γι’ αυτό και η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει έξω από την είσοδο της Ολυμπιακής εγκατάστασης.

Ο εκπρόσωπος της ATTICA BANK Ηλίας Παπαλεξάνδρου, επισήμανε ότι το μήνυμα της εκδήλωσης είναι αυτό του καθημερινού αγώνα που κάνουμε όλοι ο καθένας στον τομέα του.

Ο εκπρόσωπος του Action24, Μάριος Φιλιππούσης τόνισε ότι το ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση και θα στηριχθεί από το  Action24 γιατί εκπέμπει πολλαπλά μηνύματα, ενώ ο διοργανωτής των αγώνων Ανδρέας Καπώνης Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου η ‘‘Ευεξία’’ Feel Good Sports Club ευχαρίστησε την ATTICA BANK και τους άλλους χορηγούς για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση ενός αγώνα που προάγει όπως είπε την άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

O Πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κώστας Πούλιος και προπονητής του αθλητικού συλλόγου Feel Good Sports Club κάλεσε όχι μόνο τους κατοίκους του Γαλατσίου αλλά και τους υπόλοιπους του Λεκανοπεδίου να συμμετάσχουν στο ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ που θα διεξαχθεί στους Δήμους: Γαλατσίου (24 Ιανουαρίου), Πεύκης / Λυκόβρυσης (14 Φεβρουαρίου), Π. Φαλήρου (13 Μαρτίου), Πεντέλης (17 Απριλίου) και Αθηναίων (22 Μαΐου). Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα ‘‘Τρέξτε για καλό σκοπό!’’.

fun_run_track

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση όπως επίσης και για τους άλλους αγώνες που θα γίνουν σε άλλους δήμους δείτε τη δελίδα του feelgoodsports!

Πηγές: feelgoodsports, fimotro