10
Φεβ 15

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Πρόσκληση για εγγραφή νέων μελών!

Ανακοίνωση-Πρόσκληση για εγγραφή νέων μελών έβγαλε ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!  Σκοπός η ανανέωση της Διοίκησης του με νέα άτομα με όρεξη για προσφορά!

pasgalatsi_labaroΠρος τους φιλάθλους του Γαλατσίου    

Γαλάτσι,  09.02.2015

Κυρίες & Κύριοι,

Ο Σύλλογός μας, στην προσπάθειά του να ανανεωθεί διοικητικά και οργανωτικά, χρειάζεται να αυξήσει τα ενεργά μέλη του, να εγγράψει δηλαδή νέα μέλη, τα οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα αναλάβουν την διαχείριση του, με την συνδρομή και συμπαράσταση των παλαιών μελών.

Για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε ξανά στους φιλάθλους του Γαλατσίου και τους γονείς των αθλητών του, προκειμένου να εγγραφούν μέλη, έτσι ώστε να παραμείνει ο σύλλογος σε χέρια κατοίκων του Γαλατσίου, οι οποίοι με νέες δυνάμεις θα διαχειριστούν το μέλλον του.

Μέρος της σημερινής εκλεγμένης διοίκησης επιθυμούν λόγω ηλικίας να αποσυρθεί και στις επόμενες εκλογές να μη θέσει υποψηφιότητα, αλλά να παραμείνει αρωγός και συμπαραστάτης, εξωδιοικητικά, στη διάθεση της νέας διοίκησης, για κάθε βοήθεια που θα χρειασθεί.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσετε τη προσπάθεια μας, και  θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, έτσι ώστε να πορευτεί ο σύλλογος ορθολογικά, με αξιοπρέπεια, συνέπεια και δύναμη, στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Για εγγραφές νέων μελών απευθυνθείτε στους κάτωθι

ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΑΚΟ          Τηλ. 6937312379

ΜΑΤΣΙΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΗ                    Τηλ. 6974804601

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ                  Τηλ. 6977302017

και κάθε Τρίτη 8 – 10 στα γραφεία του συλλόγου.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡ.  ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

09
Φεβ 15

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Non Stop νίκες ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΕΚΟΨΕ και τη ΠΙΤΑ του για το 2015!

pas_gal15Τη 15η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ εκτός έδρας απέναντι στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ με 1-0 και σκόρερ τον συνήθως ύποπτο Χάρη Χαραλάμπους στο 77ο λεπτό. Ο αγώνας κύλησε με μεγάλη υπεροχή του Γαλατσίου, με πολλές ευκαιρίες αλλά και μεγάλη αστοχία.  Με το Γαλάτσι αγωνίστηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Σταμάτης Αλάμπεης, παλιός γνώριμος από τις υποδομές του συλλόγου, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση.

Η σύνθεση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ του Πάρι Βάλβη: Φραγκουλόπουλος, Μπίλο, Βασιλάκης, Αμιράλης, Καραμανίδης, Συγγελάκης (46′ Μπέρμπεκ), Νιάρος (75′ Τασσόπουλος), Κουλούρης (59′ Αλάμπεης), Φίλιππας, Χαραλάμπους, Διαμαντίδης.

Εξάλλου, χθές Κυριακή, Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ έκοψε τη πίτα του στην αίθουσα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου. Στην εκδήλωση pita_pas15τιμήθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές του συλλόγου, μέλη του με ήθος και προσφορά, οι ομάδες του που σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις, οι αθλητές του που διακρίθηκαν για την άριστη μαθητική τους επίδοση, καθώς και οι νεώτεροι αθλητές της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι!

16
Ιαν 15

Πλήρης επάνοδος στην αγωνιστική δράση!!!

Το πρόγραμμα του τετραημέρου 16-19 ΙΑΝ. 2015!matchtimetable

Μετά την ανάπαυλα των διακοπών, όλες οι ομάδες της πόλης μας μπαίνουν σε πλήρη αγωνιστική δράση στα γήπεδα κυρίως του Γαλατσίου και της Γκράβας, αφού αρχίζουν και οι ΑΝΔΡΙΚΕΣ -ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ομάδες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, σε όλα πλέον τα ομαδικά σπορ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/1 – ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ
ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «Ο ΦΟΙΒΟΣ» – ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (21:30 , Λύκειο Μελισσίων)
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/1 – ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (20:15, κλ. Γαλατσίου)
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/1
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ (15:00, γήπεδο Γαλατσίου)
ΚΟΥΚΑΚΙ – ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ (15:00, γήπεδο Ρουφ)
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΕΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (20:30, κλ. Γκράβας)
ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (17:00,κλ. Ν. Μάκρης)
ΒΟΛΕΪ ΕΦΗΒΟΙ
ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «Ο ΦΟΙΒΟΣ» (21:30 ,κλ. Γαλατσίου)
ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑΝΙΔΕΣ
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΩΡΙΚΟΥ – ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (18:00, κλ. Καλυβίων)
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/1
ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (21:00, κλ. Γαλατσίου)
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΕΣ
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (21:45, κλ. Ν. Πέρκιζας)
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ – ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (21:45, κλ. Γκράβας)

Διαλέξτε ώρα που σας βολεύει, γήπεδο, σπορ και πηγαίνετε!!!