Ειδήσεις – Ανακοινώσεις

Νέα και Ανακοινώσεις για τον Αθλητισμό στο Γαλάτσι.

Το αγωνιστικό Πρόγραμμα της Εβδομάδας

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Κώστα Κατσούλη!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ SPORTDAYΤο πρόγραμμα των αγώνων της περιόδου 1-6 Οκτώβρη 2014 που αναβλήθηκαν, αναπροσαρμόζεται με αποφάσεις των τοπικών ενώσεων και ομοσπονδιών όλων των ομαδικών αθλημάτων και αφορά στα επίσημα παιχνίδια των διοργανώσεων ΕΘΝΙΚΩΝ και ΤΟΠΙΚΩΝ κατηγοριών όλης της χώρας.

Οι αγώνες ΜΠΑΣΚΕΤ της ΕΣΚΑ, των ομάδων της πόλης μας,  που αναβλήθηκαν θα γίνουν ως εξής:

Α ΈΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 08/10/14    21:30    ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ         ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Α ΈΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ:  09/10/14      21:00    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΡΚ/ΛΟΥ    ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Α ΕΣΚΑ  ΠΑΙΔΩΝ Α και ΕΦΗΒΩΝ Α ,   δεν αλλάζει το πρόγραμμα από την αναβολή. Τη Τρίτη 7/10 οι ομάδες του ΑΟ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ υποδέχονται τις αντίστοιχες ομάδες του ΚΑΠ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στις 20:15 και 21:30 στο κλειστό του Άλσους Βέικου.

Οι αγώνες  ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α Κατηγορίας των 4-5 /10 όπου συμμετέχουν οι ομάδες της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν έχουν ακόμη ορισθεί.

Αντίθετα, οι αναβληθέντες αγώνες των ΕΦΗΒΩΝ B και ΠΑΙΔΩΝ Β του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα γίνουν το διήμερο 25 και 26/10/2014.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιρικούς αγώνες,  η διεξαγωγή των ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ αγώνων των πρωταθλημάτων  Β΄ και Γ΄ κατηγορίας θα ορισθεί μετά απο σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ , όπως και οι αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομών που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4-5/10/2014.

Αναβολή ΟΛΩΝ των αγώνων 1-6 Οκτώβρη 2014!

Στη μνήμη του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη!

filathlosΟ θάνατος του φιλάθλου του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που υπέκυψε στα τραύματά του μετά από την επίθεση που δέχθηκε στις εξέδρες αγώνα της ομάδας του στη ΚΡΗΤΗ από ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ή ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ, διαλέξτε και πάρτε, ανάγκασε τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γίαννη Ανδριανό να αναβάλει ΚΑΘΕ επίσημο παιχνίδι εθνικών και ΤΟΠΙΚΩΝ κατηγοριών ΟΛΩΝ των ηλικιακών κατηγορίων.

Να μας συμπαθάτε κύριε Υφυπουργέ, αυτό είναι απλά ένα χαλαρό τράβηγμα αυτιού, στα υποκείμενα που θέλουν να λέγονται ΟΠΑΔΟΙ και σε καμμιά περίπτωση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ!!!

Χρειάζονται τολμηρές και βαθιές τομές στο Αθλητικό Σύστημα της χώρας για να σταματήσει η βια καιη ηλιθιότητα στα γήπεδα, ανοικτά και κλειστά. Ευχόμαστε να μη φτάσουμε στο σημείο να χρειαστούμε ΜΝΗΜΟΜΙΑ και ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ και για αυτό το θέμα!!!

Δείτε την απόφαση του Υφυπουργού κ. Ανδριανού: (κλικ για μεγένθυνση)

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ 1η σελιδα 001ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 001

Επιστολή του Δημάρχου στο ΤΑΙΠΕΔ για το ΠΑΛΑΙ !

Ο  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ

gmarkoΑξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αξιότιμε κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,
Ως νεοεκλεγείς Δήμαρχος στο Γαλάτσι, εκφράζοντας την ομόθυμη θέληση όλου του φάσματος της περιοχής, σύμφωνα και με ομόφωνες αποφάσεις προηγούμενων Δημοτικών Συμβουλίων της πόλης που εννοεί να έχει «συνέχεια» στη λειτουργία της, σας γνωρίζω ότι για λόγους πραγματικού δημόσιου, κι όχι τοπικού μόνο, συμφέροντος, δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με την προωθούμενη ανάθεση, μέσω «διεθνούς» ή όχι διαγωνισμού, της ολυμπιακής εγκατάστασης Γαλατσίου σε ιδιώτη με μακροχρόνια μίσθωση.

Είναι υποχρέωση του φορέα σας να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο «επενδυτή» ότι, σε κάθε φάση του ενδιαφέροντός του, θα έχει απέναντί του τη Δημοτική αρχή μας και την ευρύτερη κοινωνία, η οποία έχει συσπειρωθεί στο διαδημοτικό μαζικό φορέα με τον εύγλωτο τίτλο «Κίνηση φορέων και πολιτών Γαλατσίου, Ν. Ιωνίας και Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Δ. Αθηναίων για τη διάσωση του Παλαί», όπως σχετικό ψήφισμά του που σας έχει κοινοποιηθεί με το υπ’ αριθ. 1016/55 /61/4.7.14 πρωτόκολλο του ΤΑΙΠΕΔ. Με τη θέση μας συμπίπτει ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Ν.Ιωνίας, στα όρια του οποίου ευρίσκεται η εγκατάσταση και βέβαια οι φορείς και οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής που στενάζει από την έλλειψη υποδομών αθλητισμού και χώρων πολιτισμού.

Συνεχίζεται…

« Older Entries