Είστε εδώ
Αρχική > ΚΟΙΝΩΝΙΑ > ΠΑΣΧΑ στο Άλσος Βέϊκου!!!

ΠΑΣΧΑ στο Άλσος Βέϊκου!!!

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Μπορεί να μη μπορούμε να πάμε στο Χωριό για ΠΑΣΧΑ, αλλά ο καλός μας Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος μας έκανε την μεγάλη πασχαλιάτικη έκπληξη!!!

ΝΑΙΙΙΙ… Το Άλσος Βέϊκου ανοίγει από τη αύριο ΠΕΜΠΤΗ 22/4/2021 μετά από δυο και μισούς μήνες κλεισούρας, και είναι έτοιμο και καθαρό να υποδεχθεί του Γαλατσιώτες, τις Γαλατσιώτισες και τα παιδιά να το περπατήσουν και να παίξουν.

Όπως λέει και ο καλός Δήμαρχος, μετά το πολιτικό κόστος που πήρε, ανοίγει το Άλσος αφού τώρα πλέον ο ιός στη περιοχή του Γαλατσίου είναι στα κάτω του, και δεν μας ενδιαφέρει που βρίσκεται στη Ν. Ιωνία, στη Φιλοθέη, στη Κυψέλη, στο Περισσό…

Βέβαια στα κάτω του είναι ο ιός, αλλά στις μπάλες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ εξακολουθεί να κατοικεί και να αυξάνεται γι’ αυτό ο καλός μας Δήμαρχος, δεν θα επιτρέψει και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Τώρα αν στο τεχνητό χλοοτάπητα και το ταρτάν επίσης κολλάει, και δε μπορεί να επιτραπεί σε κανέναν να τρέχει, δεν το ξέρω, θα σας γελάσω.
Ο καλός Δήμαρχος όλο και κάποιο ειδικό σύμβουλο θα ρώτησε, σαν αυτούς που τους πληρώνει να τον καθοδηγούν στα περί των πάντων όλων, μια και στο Ell-ada είσαι ότι δηλώσεις, άρα και ειδικός επί των πάντων όλων.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν αγαπητοί συμπολίτες του Γαλατσίου και των όμορων περιοχών, ετοιμαστείτε για ξεφαντώματα τώρα που ανοίγει το Άλσος Βέϊκου, τι και αν δε πάτε στο χωριό, εκεί εξάλλου όσοι και να μαζευτούν, πάρτυ δε στήνουν, πάλι λίγοι θάναι!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω