Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2013

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δ. Γαλατσίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Άγγελος Νικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Γαλατσίου Νίκου Νικόλαος, Δήμος Κωνσταντίνος και Κούλης Κανέλλος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Μανώλης Πρωτονοτάριος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανιάτης Ιωάννης, Μπούρας Αθανάσιος, Μπούρα Χριστίνα, Μαγκανάρης Νικόλαος, Ζέρβα – Γκιουρτζιάν Έλενα, Παπαδοκωστόπουλος Άρης και Αυλωνίτου Ελένη, καθώς και όλοι οι προπονητές του συλλόγου με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ιντζέκαρο.

pasgal_pita2013Ο Πρόεδρος του συλλόγου Μάνος Πρωτονοτάριος στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες  λόγω όλων των περικοπών, και ζήτησε τη βοήθεια των μελών και φίλων του συλλόγου. Έκανε επίσης απολογισμό της αγωνιστικής δράσης και τόνισε ιδιαίτερα τη σωστή και μεθοδική δουλειά, που γίνεται στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία και που αποδεικνύεται από τις διακρίσεις όλων των τμημάτων.

Η Διοίκηση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ στη συνέχεια τίμησε :
Τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Σταύρο Σταματή, που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα.
Το διοικητικό στέλεχος της ΕΠΣΑ Δημήτρη Στυλιανού.
Τους χορηγούς του συλλόγου Χαρούλα Μπαγέρη (ΠΕΤΡΑΔΙ) και Αντώνη Βαγενά (ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ).
Το ηγετικό στέλεχος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Γαλατσίου Σταμάτη Σφυρόερα.
Τους υπευθύνους των ιστοσελίδων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου OURBOYS.GR και FOOTBALL ACADEMIES.GR.
Τους χορηγούς του Πασχαλινού Τουρνουά «ΓΑΛΑΤΣΙ 2012», Χυμοί Χίου ΚΑΜΠΟΣ ΧΙΟΥ, Γυμναστήριο GOLDEN GYM, Μπανάνες CHIQUITA, Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών Λακωνίας ΧΥΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Δ Μ ΔΑΒΟΥΤΗΣ και την εταιρεία ΕΠΑΘΛΑ ΖΕΥΣ.
Τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλη Παππά, Ζαννή Τσιουκανέρη, Ηρακλή Λένη και Γιώργο Βεντίστα, για την επιτυχή εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Βραβεύτηκαν ακόμη οι αριστούχοι μαθητές του συλλόγου, καθώς και οι ομάδες που σημείωσαν ιδιαίτερα αξιόλογες διακρίσεις την περασμένη χρονιά.
Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας από τον Πρόεδρο του συλλόγου, με πολλές ευχές για χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία το 2013 και καλή πρόοδο στους μαθητές του συλλόγου. Το τυχερό φλουρί κέρδισε το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Καλαϊτζής.

πηγή: www.pasgalatsi.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Πάνω