Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Όλοι στο ΠΑΛΑΙ! ΚΑΤΑΛΗΨΗ!!!

Όλοι στο ΠΑΛΑΙ! ΚΑΤΑΛΗΨΗ!!!

palaiGal_katalipsiΊσως για πρώτη φορά, μαζικά, ο Δήμος Γαλατσίου, οι Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Φορείς, ο Εμπορικός Σύλλογος αλλά και οι κάτοικοι του Γαλατσίου, προχωρούν σε μια δυναμική ενέργεια, στην κατάληψη του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ),  που στόχο έχει την απόδοση του ΠΑΛΑΙ στους κατοίκους της περιοχής, για χρήση του σαν Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο, χρήση ή οποία εξάλλου είχε ορισθεί από την αρχή της κατασκευής του!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου, στη συνεδρίαση της Τρίτης 8 Δεκέμβρη 2015, αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να προχωρήσει στην κατάληψη του χώρου του ΠΑΛΑΙ με σκοπό την άμεση στέγαση των δραστηριοτήτων των αθλητικών σωματείων, των μαζικών φορέων της πόλης μας, ακόμα και δομών του Δήμου μας, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.
  2. Να αξιώσει την απόδοση του χώρου στους κατοίκους της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, ώστε αυτός να καταστεί αποκλειστικά δημόσιος χώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση για όλους.
  3. Να απαιτήσει οικονομική ενίσχυση, με σκοπό την αποκατάσταση των φθορών και ζημιών στον χώρο, την συνεχή  συντήρηση και λειτουργία του χώρου.

την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, 11.00 Π.Μ

  • Ο ΔΗΜΟΣ & ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
  • ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
  • ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ & ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
  • Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
  • ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ & ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠOTAN ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

 

ΠΑΛΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΣΤΙΣ 11.00 Π.Μ

Σχετικά άρθρα

Πάνω