Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αναγνωρίσεις Αθλητικών Συλλόγων!

Αναγνωρίσεις Αθλητικών Συλλόγων!

ΠΑΡΑΛΛΕΙΨΕΙΣ στη ΛΙΣΤΑ της ΓΓΑ!

Σχετικά με το άρθρο μας που δημοσιεύθηκε στις 22 Ιουλίου 2019, με τίτλο ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ! , πληροφορηθήκαμε από την ΑΕΣ ΕΝΩΣΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ότι έχει αναγνώριση και στα τρία αθλήματα που καλλιεργεί και συμμετέχει σε επίσημους αγώνες, και όχι μόνο σε ένα όπως αναφέρεται στη λίστα, πράγμα που απέδειξε στέλνωντας μας τη σχετική βεβαίωση, και ευχαριστούμε τον Γ.Γ. του Συλλόγου για αυτό.

Η λίστα της ΓΓΑ αθλητισμού, που μας είχε σταλεί μετά από αίτημά μας, στις 15 Ιουλίου 2019, φαίνεται ότι δεν είναι πλήρως ενημερωμένη, καθώς έχουμε ανιχνεύσει και άλλα λάθη, μεταξύ αυτών και στις ημερομηνίες αναγνώρισης. Τη λίστα την έχουμε ήδη αποστείλει σε όσους Συλλόγους της περιοχής μας τη ζήτησαν.

Σε κάθε περίπτωση, και επειδή το e-mail της ΓΓΑ, στην απάντηση στο αίτημά μας, αναφέρει επί λέξει:

“Παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας ότι το Αρχείο Φορέων της υπηρεσίας μας βρίσκεται υπό αναβάθμιση και θα ολοκληρωθεί εντός του 2020.
Για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Αθλητικών Φορέων στο τηλέφωνο 2131316433.”,

το GalatsiSports προτρέπει κάθε ενδιαφερόμενο να ζητά περισσότερες και πιο επικαιροποιημένες πληροφορίες στο τηλέφωνο της υπηρεσίας που αναφέρουμε παραπάνω.

Επίσης, για τη πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας, παρακαλούμε κάθε σωματείο της περιοχής μας, που έχει νεώτερες σχετικές βεβαιώσεις – αποφάσεις, αν το επιθυμεί, να μας τις στέλνει και εμείς ευχαρίστως θα τις αναρτούμε.

Καταλαβαίνουμε ότι το θέμα είναι γίνεται ακόμη πιο σοβαρό μετά το δελτίο τύπου της ΓΓΑ, σχετικά με τη τροπολογία που ψηφίστηκε για Ρύθμιση Θεμάτων διακριθέντων αθλητών.

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω